- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Egy hibaelhárításokkal teli hét rövid története
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcl
titán
-
Graphics
Jómunkásember

-
i400
őstag
Árukapcsolnod kellene az ilyen ügyfeleknek, választhatnak vitrinből akciós G-shockot ami bírja az úszást
-
hcl
titán
Ja, az rajtam is, az nem kérdés, de a 48 is sok abszolútértékben

...nem GTK az, hanem innen szép nyerni
Mondjuk amúgy ja, ha már a réz eltűnt, akkor más baja is lesz 
-
eldiablo
addikt
Nézőpont kérdése. A belső 228 ezer és szerintem ki is fogna rajtam.
Csatik feketék, átvezetőn a réz elfogyott. Akku púpos, oxidos, hangszóró szintén oxidált. Tovább nem is bontottam. GTK.
Ha lesz valami izgibb, lehet pár sort megér.
-
hcl
titán
48k
Az se kevésAz óra meredek. Csak a kábel semmisült meg, vagy a csati is?
(Ezek mehetnének Logoutra...) -
eldiablo
addikt
Ha a belső döglött volna meg, akkor nem foglalkozom a javítással, mert az brutál drága a használtpiaci értékéhez képest.
Így ha minden jól megy, megúszom 48-ból a screent plusz a ragasztó.Ma egy beázott Apple Watch-el támadtak meg.
Na, az nem úszta meg az úszást.
RIP...
-
hcl
titán
"..hogy tud beázni egy S23? "
Igen. Igazából kb csak pára jutott be, semmi komoly. A kijelző vibrált és érzéketlenné vált. Másnapra semmi baja nem vol. Azóta is megy. Az indikátor sem pirosodott be.Viszont a Fold7... sajnos ott a SIM fióknál beázott, pedig nem volt merítve, csak ráförccsent a víz. Beszorult a víz a fiók és a tok közé és valahogy bejutott.
Beszéltem a Samsungal és hát, ha beázott akkor így jártam, gar az ugrott.
Megjegzem, amikor új volt, víz alatt is fotóztam vele.Szerencsére csak a külső kijelző kuka. Most alkatrészre vár.

Azért ezt már nem az munkavédelmis tangapapucsban szerelem.
Jut eszembe, ismerősnek csináltam egyszer egy ilyen kihajthatót, de azon pont a külsőre kellett vigyázni, mert csak az működött
Nem is lett belőle semmi, olyan szinten be volt ázva. -
hcl
titán
Igen. Igazából kb csak pára jutott be, semmi komoly. A kijelző vibrált és érzéketlenné vált. Másnapra semmi baja nem vol. Azóta is megy. Az indikátor sem pirosodott be.Viszont a Fold7... sajnos ott a SIM fióknál beázott, pedig nem volt merítve, csak ráförccsent a víz. Beszorult a víz a fiók és a tok közé és valahogy bejutott.
Megjegzem, amikor új volt, víz alatt is fotóztam vele.Szerencsére csak a külső kijelző kuka. Most alkatrészre vár.

WTF!!! Az se juthatna, IP akárhánnyal?

"Beszéltem a Samsungal és hát, ha beázott akkor így jártam, gar az ugrott."
Én 21-ben pattantam le róluk, amikor usernél a 2 hetes telefon megállt, és leráztak, hogy beázott. Indikátor piros, víznyomok sehol. Volt egy ellenálláson egy tűhegynyi vízkő.NYÁK mosó víz lehetett. -
eldiablo
addikt
Elvileg mindenhogyan rossz a meleg a lítiumnak.
"Nincs itthon megfelelő melegítőm, ezért a 3D printer tárgylapjára tettem és bekapcsoltam a fűtést 59C°-ra."
A ragasztó olvadáspontja az érdekes. Azt én 80 foknak tudom.
Viszont a fűtött tárgylap pont olyan, mint azok a fűtött felületek, amik egy szervizben vannak erre a célra
...hogy tud beázni egy S23?

-
hcl
titán
Vékony, erős és hajlékony. Tökéletes a feladatra. Öcsém fél év múlva egy vitorláson megismételte haverja telefonján a műveletet. Ott már késő volt.
"A hajszárítóst csináltam eddig, de MACERA. És az akku se szereti."
Nem csak töltés közben rossz neki? Rengeteg telefont látok autók szélvédőjében töltőre dugva max fényerőn navigálni. Na, az tuti nem jó.Én amúgy úgy tudom, hogy szervizekben 60C°-ra melegítik a telefonokat.
Múlt héten egy S22-ben cseréltem akkut. Nincs itthon megfelelő melegítőm, ezért a 3D printer tárgylapjára tettem és bekapcsoltam a fűtést 59C°-ra. Szegény emeberkézzel nőz,vízzel főz.
Megint beázással szívtam meg, csak most egy Fold7-tel. Ezt már normális szerszámmal szedtem szét.
Brutál vékony a screen:
#2, kb.
Amúgy a fürdőben csináltam mert falhoz rögzített volt a hajszárító.
Vagy ez, vagy az oxidáció.Elvileg mindenhogyan rossz a meleg a lítiumnak.
"Nincs itthon megfelelő melegítőm, ezért a 3D printer tárgylapjára tettem és bekapcsoltam a fűtést 59C°-ra."
A ragasztó olvadáspontja az érdekes. Azt én 80 foknak tudom.
Viszont a fűtött tárgylap pont olyan, mint azok a fűtött felületek, amik egy szervizben vannak erre a célra
...hogy tud beázni egy S23?
-
i400
őstag
Vékony, erős és hajlékony. Tökéletes a feladatra. Öcsém fél év múlva egy vitorláson megismételte haverja telefonján a műveletet. Ott már késő volt.
Nem csak töltés közben rossz neki? Rengeteg telefont látok autók szélvédőjében töltőre dugva max fényerőn navigálni. Na, az tuti nem jó.Én amúgy úgy tudom, hogy szervizekben 60C°-ra melegítik a telefonokat.
Múlt héten egy S22-ben cseréltem akkut. Nincs itthon megfelelő melegítőm, ezért a 3D printer tárgylapjára tettem és bekapcsoltam a fűtést 59C°-ra. Szegény emeberkézzel nőz,vízzel főz.
Megint beázással szívtam meg, csak most egy Fold7-tel. Ezt már normális szerszámmal szedtem szét.
Brutál vékony a screen:
#2, kb.
Vagy ez, vagy az oxidáció.Hát a hotelekben a hajszárító már csak ilyen
teljesen igazad volt, de ha működik akkor működik! -
eldiablo
addikt
Brutál vékony a screen:
#2, kb.
Vagy ez, vagy az oxidáció. -
hcl
titán
Azt hogyan?
A hajszárítóst csináltam eddig, de MACERA. És az akku se szereti.
Előző munkahelyemen én javítottam a céges telefonokat (amit visszadobált a garis szerviz, szóval elég sokat), ott ment a megmelegítjük, feltépjük a hátulját, de ott nem számított, ha ronda lesz.
-
i400
őstag
Óriási!
Remélem munkavédelmi tangapapucsban guggoltál a szoba közepén közben
-
eldiablo
addikt
Nem kell késsel meg tapadókorongal szenvedni.
Egyszer 0.5L-es vizes palackból kivágtam egy kúpos darabot, majd hajszárítóval megmelegítettem a telefon hátlapját és nyom nélkül felszedtem a hátlapot. Mindezt egy hotelszobában, mert beázott az S23 Ultrám.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Az USA szerint az nem lopás, ha az AI mások munkáiból tanul
- World of Warships
- Hyundai, Kia topik
- Milyen monitort vegyek?
- Linux Mint
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16" M1 MAX/ 32GB RAM/ 1TB SSD - 27% ÁFA
- Akció! Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- DOBOZOS ÚJ DELL 16 Intel Core 5 120U 16GB DDR5 512 SSD FHD+ Garancia
- Apple iPhone 13 128 GB Product Red 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás

Az se kevés

Remélem munkavédelmi tangapapucsban guggoltál a szoba közepén közben