- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
Nagyon profi az e-mailes cucc, a táblát elküldi a levélben, sőt azt hiszem lehet lépni kattintásokkal is, de én inkább kézzel írom be a lépést. Ez egyébként egyetlen gombnyomás a mailen, és már csak a lépést kell beírni, majd elküldeni. Többféle táblaméret és bábukészlet közül lehet választani, de az alap a legjobb szerintem. Nem gond, ha nincs sok időd, mert a partik alapból, és a versenyek kivétel nélkül 10/30-as időbeosztásúak, tehát 10 lépésre 30 napod van, és 10 lépésenként visszaáll 30-ra. De évente 45 nap szabadság is jár, amit asszem 6 alkalomra lehet leosztani. Automatikus lépést is be lehet álítani, ekkor megadhatod, hogy az ellenfél melyik lépésére mit lépjen neked automatikusan a szerver. Annyit még el lehet mondani, hogy a magyar e-mailes sakkbajnokság döntőjét ezen a klubbon keresztül rendezték tavaly.
Szerk: Gambit80 lett az azonosítóm, de rájöttem, hogy itt én már játszottam régebben, akkor 1750 pontom volt.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest