- Csataálca
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
Nekem csak egy önarcképre futotta.
Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
gasMask!
tag
válasz
Ráczkölke #16 üzenetére
Nah bazz méhinvázió
hát ja, meg kb annyiban hasonlít a 47-esre hogy kopasz, és tudsz olyan embert aki 20 millió DOLLÁRÉRT ne vágatná le a haját?!
Tavalyi osztálykirándulás (anita teret ugrik) kissé primitív kép de éljen a sliders
[link]
Ez pedig a lób@szó osztálytársam[link]
plusz poén hogy a gyerek sosem járt ott a lovak mellett, csak bevágtam oda. A képet pedig kinyomtattuk és kitettük az osztálybaofőnek is tetszett csak a ''dual anal massive attack'' nem.
El Guapo says... ''You can buy muscles, but you can't buy COJONES!'' / ''hát KM edzésen előszöris kivágunk egy fát egy heringel, aztán ököllel vasbetont zúzunk'' _az
-
gasMask!
tag
Igen sajnos a Dízel fog a filmben játszani. Azok a hülyék 20 millió dollárt adtak neki hogy vállalja el a szerepet
. Mérnem az a csávó játssza a szerepet akiről mintázták a 47-est?
jaaa... mert ő nem sztár vindízel meg igen
kgb87nagyon el lettek találva azok a fejek (bár a minőség nem 100%-os de hát mit is várjunk a jó öreg májkroszaft péjnttől?
Ez a slipknot fanoknak biztos tecceni fog[link]
Manapság az emberek nagyon fontosnak tartják hogy minden bio legyen meg természetes... .[link]El Guapo says... ''You can buy muscles, but you can't buy COJONES!'' / ''hát KM edzésen előszöris kivágunk egy fát egy heringel, aztán ököllel vasbetont zúzunk'' _az
-
Andie
őstag
Sokat csináltam ulead photoeditorral, vannak mókás effektek benne, de most hirtelen csak ezt tudom elörántani:
Csibi : bombázzatok hibás [...] rossz alkatrészekkel ( [link] )topicjának apropóján : [link]
(ö sajnos elsőre nem értette a poént... remélem azért ti igen)
Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
gasMask!
tag
Ebben a topikba nem mindenféle netről lekapott képeket várok, hanem olyanokat amiket te magad készítettél PsP-vel Photoshop-pal vagy esetleg sima painttel
.
Tehát grafikusok munkára fel! Éljen a kreativitás.El Guapo says... ''You can buy muscles, but you can't buy COJONES!'' / ''hát KM edzésen előszöris kivágunk egy fát egy heringel, aztán ököllel vasbetont zúzunk'' _az
Új hozzászólás Aktív témák
Vicces topikok
● Viccrovat
● Vicces videók
● Vicces képek
● Vicces animált gifek
● Saját készítésű vicces képek
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Dell R630: 2x Intel Xeon E5-2680 v3 (24/48mag) 64GB - 1,5TB DDR4 ECC, 8x SFF, H730 1GB, ÁFÁs
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest