Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grisam
tag
válasz
MarioAna
üzenetére
Az Exoskeleton azért kell mert jobb a védelme a lövések ellen. És Chernobyl-ban elég sok ellenséggel fogsz találkozni. De én speciel az alap játékot egy GP-37-essel vittem végig onnantól, hogy azt megtaláltam és nem használtam semmilyen más fegyvert. Gyors is a sebzése is jó és a távcsöve is megfelelően pontos. Én megpróbálnám a helyedben azzal nyomni. És igen, régebbi az erőmű előtti mentéseket vissza lehet tölteni, így lehet próbálkozni többször is. De az erőműbe rengeteg lőszer kell és medikittből is vigyél magaddal egy nagy halommal valamint kötést és sugárzás elleni szérumot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kuponkunyeráló
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
shield