- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
MPowerPH #4172 üzenetére
Igen ha engedély nélkül mész be míg nem vagy tag, lelőnek, ez elég egyértelmű... amúgy jó fegyvereik vannak, gauss sniper, meg groza, és mindehhez egy rakat lőszer.... én azon buktam be hogy a teljes BAR területét kiírtottam, de maradt egy Duty-s a kocsmában lenn, és mikor lementem, kapásból leszedet... vicces hogy ő elő tudta venni a fegyverét, én meg nem -.-
Mentés meg persze nem volt csak jóval előbbről... utána meg inkább kihagytam az "irtsuk ki a kötelességieket" fejezetet, és inkább a szabadságiakat írtottam ki... az amúgy sokkal nagyobb játékélményt nyújt: elmész barrierhez, az a kb 15 szabadsági nem veled van hanem ellened, le kell szedni mindet, és utánuk még jön az a kb 20 monolithos, akiket amúgy a szabadságiak segítségével kellene leszedni... szóval ad egyet a nehézségi fokozatnakNameg a Kill Lukash küldetést úgy megcsinálni, hogy ne haljon meg Skull, aki általában legelől megy, különben ugrott a jutalom, az is egy kisebb kaland volt.. el kellett érnem, hogy ne érje golyó, és még azelőtt ki kellett írtanom a tábort, mielőtt ők megérkeztek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- Apple MacBook Pro 16.2" M4 Max 48GB DDR5 RAM 16 Core CPU 40Core GPU, 1TB SSD, Asztrofekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thermalright Hyper Vision 360 UB ARGB White AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest