Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Laris2
üzenetére
Vagy 5 mentesem omlott ossze a farmosokbol, szerencsere egyik mukodott, es valoban sikerult megoldani a lebego folddarab dolgot.Csak azt nem ertem, hogy hol lattok ti ott Exo-t mert en sehol.Van ugyan 2 lada ott, de azokon keresztulmegy a karakter, nem lehet kinyitni.
A cukorkabol mar 1-2-t talaltam, de a ven tolvaj mindet lenyulta, mert ugye a hatzsakba taroltam oket, nem hordoztam magammal. Az eltulajdonitott cuccaimat visszakapom, es ha igen, akkor hol?
Az oreg unokajat megmentettem, most megnezem a levelet, es a cukorkat ujra, valamint visszamegyek a lebego szarhoz, hogy megkerssem az exot.
Jo lenne, hogyha irsz valamirol, akkor tudasd pontosan, hogy hol, merre, es miert, mi utan stb, az ilyen elejtett felmondatokkal szart se erek
UI : visszalehet meg menni remelem Pripjatyba, az utolso fenykep miatt...

Új hozzászólás Aktív témák
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Series X|S
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OTP Bank topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

shield