Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muzlizom
újonc
SPOILER!
Nem ismerem a modot, de Cordonban, amennyire rémlik a pszi-kitörés kékes villámlásként jött, de a menedék azon oldalán nem láttam ki, ahol konkrétan kisült. Kimentem, hogy lássam, és szépen belémcsapott valami, amitől össze-vissza kovájogni kezdtem, de túléltem.
A "sima" kitörés elég ütős, vörös minden, rengések, rázkódások, a mélynyomóm majd kikattant. Tetszett. -
Muzlizom
újonc
Nálam is ez a helyzet, még csapadékot nem láttam, csak felkavart port fúj időnként a szél, hol felhősebb, hol tiszta, de se eső, se vihar, semmi.

Én is a Bar-nál járok, Dx10.1-et használok, és van, hogy a fák között is jó lenne egy xenon
Tiszta szerencse, hogy a szemek fehéren világítanak a pálya másik végéről, legalább a Bloodsucker nem lep meg. Igaz, az utánfutó oldal- és hátfal illesztése is pont olyan pontokat generál a sötétben. Ellenben az AI otthonosan mozog benne, konkrétan stalker szinten ólmoztak össze úgy, hogy senkin nem volt lámpa és még csak épp feltűnt a számlálón, hogy vannak itt mások is. A következő kép a felvillanó torkolattűzek és a game over volt. Ugyanitt nappal birkaként szedtem le őket, senki nem reagált a hulákra. -
Muzlizom
újonc
Attól, hogy a 0013 van feltelepítve, a játék még .0001-et mutat csak ugye?
-
Muzlizom
újonc
Hello.
Ha a RAM disk nem jó (korábban sokszor eljátszottam a gondolattal, hogy beállítom, de valahogy nem vonz), és a rendszer amúgy is SSD-n csücsül, akkor van ötleted a problémámra? RAMból 16 van, szóval nyugodtan használhatná a progi...
Még egy LA fórumon talált 4GB-patchert is kipróbáltam, de semmi hatás.Tudna valaki pélát mondani, nála mennyi RAMot köt le a program? Mondjuk hosszabb játékidő után, high beállításokkal.
-
Muzlizom
újonc
Sziasztok!
Ilyen jellegű problémával találkozott már valaki? A játék során drasztikusan lezuhan az FPS érték, kezdetben ami 35-40, az 30 perc játék után már csak ~12. Függetlenül a napszaktól, ugyanazon a helyen. Közben mind a cpu, mind a gpu terhelés is szépen visszaesik, akár 40%ig is. Legdurvább ez a földalatti részeken, ahol 100FPS-ről esik vissza ~20ra. Függetlenül attól, hogy csak medium vagy max van beállítva, mindig lezuhan. Csak exit segít, akkor megint jó kb. fél óráig.
Valaki már kérdezte, de választ nem láttam; nálatok van eső, villámlás? Még csak Agropromnál járok, ez igaz, de pár napszakváltozás már lement..
Még egy érdekesség, úgy vettem észre, a korom sötét éjszaka alatt is aktív a sun shadow számítás, ha kikapcsolom, többszöröződik az FPS. Fura, mert a hajnali "script" indulásakor is megugrik, azaz nálam a világosodás alatt magasabb az FPS, mint korom sötétben, azonos helyen, lámpa nélkül, aktív sun shadow mellett
.
Új hozzászólás Aktív témák

- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi