Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagajr78
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Fekszik a fene, csupán még a fejlesztési fázisban elolvastam a fejlesztők szándékát, nyilatkozatait és javaslatait aztán újra utánanéztem a dolgoknak mielőtt letöltöttem és elkezdtem játszani a játékkal, így tisztában vagyok vele, hogy bizonyos dolgok szándékosan nem olyan bolond biztosak és faék egyszerűségűek mint az átlag játékokban, ahol sosincs igazi következménye a helytelen cselekedeteknek. Aki ezt nem tette meg anno, nem nézett utána a céloknak, csak felült a hype-nak és sima stalker játékként, lövöldeként akarja játszani a LA-t, az bizony el fog hasalni, mert ez nem sima stalker. Ez valami más.
Itt van következménye a rossz döntéseknek, nem véd meg tőle beépített dolog pár figyelmeztetésen, egyértelmű tájékoztatáson kívül. Ha ezeket nem hajlandó megfogadni a játékos akkor így járt.
Kimondottan ezért vártam a játékot, mert ilyen dolgok vannak beleépítve, hogy például mindenki kinyírható (egy játékbeli akadály miatt csak Sidorovich nem), ami persze szintén elkaszálhatja a befejezést, hiszen olyan kemény legények is megfektethetőek akik a sztori szempontjából fontosak.
Egyes helyeken egy rossz döntés megállíthat és új játék indítására kényszeríthet (például Fox halála, SIN-nel való ellenséges viszony kialakítása, Duty tagként beslattyogni a Freedom felségterületére és fordítva).Kifejezetten üdvözítő olyan játékkal játszani ahol az ilyen apróságokra figyelnek és nem ignorálják amiatt, mert a játékosok egy igen tetemes hányada nem szeret gondolkodni. Nem véletlenül olyan gyengeelméjűek szintjén vannak az elmúlt évtized játékaiban a fene kemény fejtörők. Sokan még azokat sem képesek megoldani és sírnak a még tovább butított dolgokért.
Új hozzászólás Aktív témák

- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 96% Akkumulátor
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest