Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3451) batman91 válasza cs1rk3 (#3450) üzenetére


batman91
őstag

Azt hogy? :D Pedig arra kell kimenned. A jó öreg bugbá megint előjött. :C

[ Szerkesztve ]

"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan

(#3452) cs1rk3


cs1rk3
tag

király akkor addig késsel próbálgatom felfeszíteni a zárat :C :C :D vagy előröl kezdem :D

(#3453) batman91 válasza cs1rk3 (#3452) üzenetére


batman91
őstag

Az is egy megoldás. Elvileg fegyverekkel lehet felfeszíteni ajtót, odaállsz a sarkához és eldobod a fegyvert. El lehet vele lenni, már sokszor láttam, hogy így nyitották ki az ajtókat.

"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan

(#3454) cs1rk3 válasza batman91 (#3453) üzenetére


cs1rk3
tag

Megpróbálom hátha sikerül :) alapjátékba ment :D

(#3455) cs1rk3


cs1rk3
tag

sikerült eljutnom most már jöhetnek a 5 másodpercenkénti fagyások :p :Y :R

(#3456) batman91 válasza cs1rk3 (#3455) üzenetére


batman91
őstag

Most jön csak az igazi szenvedés.

"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan

(#3457) cs1rk3 válasza batman91 (#3456) üzenetére


cs1rk3
tag

ki se fagyott de nem tudok bemenni az x2-be :D csatornánál bugol be :(

(#3458) batman91 válasza cs1rk3 (#3457) üzenetére


batman91
őstag

Ez beszarás, én meg képtelen voltam ott átmenni, sehogy sem ment.

"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan

(#3459) cs1rk3 válasza batman91 (#3458) üzenetére


cs1rk3
tag

Valahol olvastam hogy a Földet nézed kevésbé fagy igy megszámoltam az összes fűszálat idáig :D

(#3460) sagajr78 válasza cs1rk3 (#3457) üzenetére


sagajr78
tag

Ebben az esetben hagyd a csodába a csatornát és támadj te is frontálisan. Ne törődj azzal amit Ghost szövegel (egyébként is említi ezt az alternatívát is mint lehetséges problémamegoldást).

Ha a csatornán át mész akkor ugyanis hajlamos őkelme elfelejteni hogy neki oda kéne majd mennie a labor ajtajához és kinyitni azt, míg ha frontálisan nyomulsz be te is, akkor annak a pár őrnek a kinyírása után érdekes módon teszi a dolgát a manus és nyitja az ajtót...

(#3461) capulet75


capulet75
addikt

A Niva meddig pakolható? Mert be sem enged ülni... :F

Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.

(#3462) Antonius1978 válasza sagajr78 (#3446) üzenetére


Antonius1978
addikt

Igen mar ertem, hogy mire gondolsz, mondjuk Strelok cuccan tuladtam, mert van katonai oltozetem.
Arra gondoltam, hogy ezeket az egyedi cuccokat is nyillal jelzi a jatek, de en meg olyant nem talaltam.
Viszont most jut eszembe, hogy a kiserleti Fort-12-t en is megtalaltam, 15 golyo megy a tarjaba.
A kamzsas fickotol minden infot megvettem, csak epp teljesen elfelejtettem hogy miket mondott :)
Valami tudos dumara emlekszem, hogy valami tudosnal ez vagy az van, de azzal annyi...

(#3463) sagajr78 válasza Antonius1978 (#3462) üzenetére


sagajr78
tag

Az igazán fontos infó amit elad a manus, az a Forest-ben lévő stash helye, az Eye of the storm nevűé. Ez egy elektromos anomáliákkal elég rendesen körbevett sziklaszál aminek aljában van egy láda. Abban van a spéci Viper 5, egy láthatatlan térkép (sajnos nincs neki ikonja vagy megjelenítése de a dobozban a viper 5 mellett van 2 üres hely majd egy adag lőszer és az üres helyre ha ráviszi az ember a kurzort akkor kiírja hogy az egy térkép amit felvéve bejelöl egy stash-t a térképen a program plusz megjelenik az infó a PDA-n is) ami a countryside-on lévő egyik igen eldugott Leap of Faith nevet viselő stash-hez vezet.

A páncéloknál nem jelzi a program semmilyen módon a különlegességüket és sajna az egyediségek egy része sem kerül be az információk közé (például Strelok stalker suit-jának gyógyítós előnye is csak a fájlok böngészéséből derült ki számomra meg ha nagyon figyeltem akkor feltűnt hgoy mint ha gyorsabban elállna magától a vérzés és gyorsabb volt a regenerálódás sebessége is, még ha a kisebb tömege és a gyengébb védelmei látszanak is mikor felveszi azt a karakter).

(#3464) Habugi válasza sagajr78 (#3463) üzenetére


Habugi
addikt

Állati jó részletességgel adod az infókat!! :R

Az utóbbi két napban sajnos nem volt túl sok időm játszani, de a tanácsod szerint visszatértem Yantarba, felvettem a Forstbe szóló küldetést, tegnap ott léptem ki hogy éppencsak betettem a lábam.

Külön frankó, hogy az általad említett itteni stash információt korábban magam is megvettem a Bárban az infóval kereskedő ferengitől, jelzi is a térkép. :C

Láthatatlan térkép? Kösz! :D

[ Szerkesztve ]

..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

(#3465) =WiNTeR=


=WiNTeR=
senior tag

Nem tudom ki hogy van vele, de engem baromira idegesít így free play mod során (meg amúgy is) az autók túlzott üzemanyag zabálása, így átírtam a vehicles.ltx-ben a fogyasztást, és mostmár nem csökken, hanem nő az üzemanyag használat közben. A zónában bármi megtörténhet! :DDD

"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."

(#3466) sagajr78 válasza Habugi (#3464) üzenetére


sagajr78
tag

Igyekszik az ember. :)

Eszembe jutott egy hely ahol eddig 4 esetből kétszer doughboy-t találtam és eléggé a játék elején. Amikor az ember megy a bár felé a rostoki térképen van ugye az aréna épülete. Előtte vezet el egy út ami elmegy majd egy busz roncsa mellett is.
Na az épülethez tapadva haladva úgy, hogy balkéz felé esik az említett kis út menni kell előre míg két anomáliába nem fut az ember egy dupla cső alatt. Ezek között át kell kecmeregni (vagy megkerülni az egészet és a busz mellett visszafordulni a fal felé elmenni addig azt úgy folytatni a sétát) és tovább menni míg a fal végéig nem érünk. Itt van egy nagyon szűk kis beugró amiben lapult eddig négyből két alkalommal doughboy (ha nem nyomom a F billentyűt észre sem veszem annyira beleolvad az az artifact a talajszínbe).

Érdemes a susnyást végigbújni mert az egyik sarokban például a falak találkozásánál kicsit arrébb lesz 3 láda egy halom lőszerrel. Vagy annál az elágazásnál ahol jobb kéz felé van a bárhoz vezető ellenőrző pont és a fő bejárat, előre az út az army warehouse-hoz vezetne míg balra fordulva a yantari belépőkapuhoz vinne az út érdemes felpillantani és kicsit balra nézni. Lesz ott egy fentről levezető létra a szemközti épületen és egy kis erkélyszerűség. Van ott két szétlőhető láda. A küldő tartalmaz egy halom 9x19-es spéci lőszert meg páncéltörő skulókat 5.45-ös stukkerekhez (3-3 csomagot ha emlékezetem nem csal). Jó kis tartalék vagy kiegészítés tud lenni ez is a játék korai, de akár kései szakaszában is.

(#3467) Habugi válasza =WiNTeR= (#3465) üzenetére


Habugi
addikt

Engem a durvább tűzharcok alatt elszenvedett sérülések okozta túlzott vérveszteség idegesített.

Átírtam az .ltx fájlt, azóta ha megsérülök nem vért vesztek hanem termelek! Hamar híre ment a Zónában.., egyszemélyes vérgyárrá és vöröskereszté léptem elő. A Báros is hamar felfigyelt a hírtelen jött lehetőségre, már kise tehetem tőle a lábam úgy, hogy nem húzok magam után egy infúziós állványból átalakított vértartályt!

A Zóna hosszútávó életére viszont káros hatással van, az emberek elkezdtek vérrel fizetni rubel helyett. További mellékhatásként a Bloodsuckerek minden lépésemet követik és eddig elképzelhetetlennek vélt méretüre híznak. :C

..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

(#3468) sagajr78 válasza sagajr78 (#3466) üzenetére


sagajr78
tag

Elrontottam. A busz arrébb van szóval ne ott menjen az ember a fal felé mert ott már nem talál artifact-ot (vagy ha igen hát nem azt). Tehát a kerülőnél csak azt a kis épületet kell megkerülni amihez fent 2 cső vezet.

(#3469) Antonius1978 válasza sagajr78 (#3463) üzenetére


Antonius1978
addikt

Nekem csak a zeneszerzo helyet mutatja a kepen, amit a tudostol vettem fel, mas cumo helyet nem latok rajta (az erdo terkepen), persze attol meg ott lehet valami, csak epp az erdoben nem koricaltam meg, mert nem kellett arra jarnom.
Sajna mint mondtam mar fingom nincs, hogy miket mondott a kamzsas urge, mindent megvettem tole, aztan eladtam neki fegyvereket vagy miket, es vissza is szereztem a penzt amit elkoltottem :DD

Habugi szoval jelzi a terkep ? akkor no problemo. A jatek vege utan amugy is vissza kell mentem Sotetvolgybe, mert 3 katonafaszi megbizott valami beazonositott bandita hidegre tetelevel, amit sikeresen teljesitettem, de untam visszamenni hogy leadjam a kuldit, csak Petrenkohoz mentem egyszer vissza, hogy megjavitsa a 3 ruhamat es fegyvereimet, meg eladtam egy rakas kepzodmenyt neki ami nem kellett.

sagajr78 meg kell nezzem, mert gondolom majd meg legalabb 1x vissza kell terjek Petrenkohoz javittatni a vege elott. Amugy tehetnel fel kepet azokrol a kepzodmenyekrol, en is mindjart csinalok 1 kepet a hatizsakomrol.Hmh, most jut eszembe, hogy minden 5 lepesben mentek, az is megvan amikor Petrenkonal vagyok, megyek megnezem azt a Droughboy-t vagy mit... :C

(#3470) sagajr78 válasza Antonius1978 (#3469) üzenetére


sagajr78
tag

Nagyon halványan látszik a Forest térképen az eye of the storm jelölés amennyiben mind az 5 infót megvetted tőle. Nagyjából középtájon lesz, de ha közeledsz hozzá észre fogod venni mert már messziről mennydörgésszerű hangot hallat a hely.

Most speciel pont nincs egy sem a kérdéses artifact-ból, de akkor majd készítek valamit, noha úgy emlékszem akad fenn a neten kép róluk. Vagy a komolyabbakra gondoltál netán amit úgy lehet fabrikálni?

Kis segítség azoknak akik most járnak Pripyaty outskirts-ben és akarnak egy jó kis páncélt. Az alsó részen ahová majd Petrenkó küld hogy menjünk az ottani bárba, van négy darab emeletes épület a "település" jobb szélén. Azok közül alulról a második (vagy mondhatnám hogy Ivancov tartózkodási helyétől lefelé a harmadik) felső szintjén az egyik szobában áll a sarokban keresztben egy kanapé. Érdemes beugrani mögé mert lesz ott egy SPP 99M ruci (kis tömeg nagyon jó védelmek) meg nem kevés lőszer is.

(#3471) sagajr78 válasza sagajr78 (#3470) üzenetére


sagajr78
tag

Az alábbi linken lévő képen a doughboy a második sorban a második artifact. Na a kérdéses helyen kétszer találtam meg ezt az artifact-ot, másik két alkalommal mondjuk urchin-t sikerült ott találnom.

artifact kép

Az alábbi kép meg az aktuális kinézete a manusomnak. Az övén lévő vörös könnycseppszerű izé az Eye of Sauron, mellette egy Blue Beads (találtam), aztán két Ball of Twine (ezek miatt vannak a negatív értékek a páncélnál de ezek adják egyenként a 15%-nyi telepathy védelmet is, szintén talált cucc), majd két Rock jön és végül egy Flame.

[ Szerkesztve ]

(#3472) batman91 válasza sagajr78 (#3471) üzenetére


batman91
őstag

Ennek a doughboynak mik a tulajdonságai, hogy mindenki ezt akarja?

"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan

(#3473) sagajr78 válasza batman91 (#3472) üzenetére


sagajr78
tag

+2%-ot ad valamelyik védelemre (ha jól emlékszem akkor talán bulletproof-ra), de nem ezért érdekes, hanem pár másik előállítható artifact alapanyaga.

Az előző hozzászólásból meg lemaradt a pillanatnyi inventory kép.
inventory

(#3474) batman91 válasza sagajr78 (#3473) üzenetére


batman91
őstag

Aha értem, én nem szórakoztam az artifact mergerrel, de majd a következő patch után kipróbálom.

"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan

(#3475) Süni 1985 F válasza sagajr78 (#3446) üzenetére


Süni 1985 F
senior tag

És tényleg igazad volt, már megy is tovább a sztori:)

TDI POWER

(#3476) Execute


Execute
tag

S.P.O.I.L.E.R

Hogy kell eljutni a Leap of Faith stashhez? Olyan, mintha lenne egy láthatatlan folyosó a levegőben a lenti hőanomáliák miatt. Pár métert sikerült is haladnom a levegőben (a kiálló vaskos csőről indulva), de mindig leesek. Nem innét kell indulni? Valaki? :)

(#3477) CJ4567 válasza Habugi (#3467) üzenetére


CJ4567
veterán

Legális Godmode :DD

[ Szerkesztve ]

No Sana No Life

(#3478) Execute válasza Execute (#3476) üzenetére


Execute
tag

Tárgytalan, sikerült! ;]

[ Szerkesztve ]

(#3479) Silentfrog


Silentfrog
veterán

Meg tudjátok mondani,hogy az X18-as laboros küldetés után mennyi van még a játékból?
Baromira unom a bolyongást a sötétben,és ha nincs már sok a játékból akkor inkább hagyom a francba az egészet.

(#3480) =WiNTeR= válasza Silentfrog (#3479) üzenetére


=WiNTeR=
senior tag

X18 lab / dark valley még nagyon az eleje :))

"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."

(#3481) Silentfrog válasza =WiNTeR= (#3480) üzenetére


Silentfrog
veterán

Tényleg? Valamiért az volt az érzésem,hogy már a vége fele vagyok! :)

(#3482) capulet75


capulet75
addikt

Bent vagyok a gyárnál ahol a 3 PDA-t kell összeszedni, az elején kinyírtam a bloodsuckert meg még kettőt vagy hármat az épületben ahol a két PDA volt, utána bementem a gázba, összeszedtem a harmadikat és még mindig azt osztja hogy nem öltem meg az összes vérszopót. :F De hát nincs több! Egy órát bolyongtam össze-vissza, és egy darab vérb@..ó mutánst sem találtam. Ugye a gázban nincs? ( Én nem találkoztam ott monsterrel.) Mert nincs több maszkom....

Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.

(#3483) Alienhun79


Alienhun79
tag

Lenne egy kérdésem: csak én nem tudok bejutni az x18-as laborba, a bejárati ajtó kódja 3823, beütöm s nem nyílik az ajtó :W , ergo nem tudok bemenni, valakinek ötlete ??

tesztoszteronstalkerista

(#3484) capulet75 válasza Alienhun79 (#3483) üzenetére


capulet75
addikt

Mert nem az a kód. A banditavezér darkscape-ben megmondja.

Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.

(#3485) Shogo_84 válasza capulet75 (#3482) üzenetére


Shogo_84
csendes tag

A gázosban is van egy szívó.
Azt vadászd le.
MAradj ott a hullánál, és lőj 1-t mindkét irányba.
ha mákod van egyszer csak hallani fogod hogy valahol kajtat, aztán levadászhatod.
Nálam balra a lépcsőházban állt meg, ott tökölt, de segítettem rajta egy gránáttal :D .

(#3486) capulet75 válasza Shogo_84 (#3485) üzenetére


capulet75
addikt

Ohh shiiiiiiiiiiiiiiiiiit! Nincs több gázmaszkom, elhasználtam mind a hármat. :W Mehetek venni a bánatba el... :W

Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.

(#3487) Execute


Execute
tag

Még mindig nincs valami megoldás az optimalizációt illetően? Már kezdek nagyon kiakadni, hogy lassan már nem 20, hanem 10 FPS alá is beesik... :(((

(#3488) =WiNTeR= válasza Execute (#3487) üzenetére


=WiNTeR=
senior tag

Néha egy-két óra játék után néha belassul őkelme, egy újraindítás megoldja. Amennyiben alapból lassú, úgy nincs megoldás.

"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."

(#3489) Shogo_84 válasza capulet75 (#3486) üzenetére


Shogo_84
csendes tag

Vagy menj annyira közel ahogy tudsz a vége fele (másik bejárat ) és lődözz be párat ablakon, hátha sikerül kipiszkálni.

(ne lepődj meg ha esetleg valahonnan máshonnan rád veti magát, mert lehet ennyi idő alatt kijött ő is - sok szerencsét :) )

Ja igen azon a pályán a BTR-nél lehet zsákmányolni 3 kanna benzint!

Régebbi téma: tankolás: a nagy hordok nem jók, az csak barikád, és gyújtósnak, robbantásra jók..

NAh ideje visszamennem nekem is egy kicsit a zónába...

(#3490) Dhampir válasza capulet75 (#3486) üzenetére


Dhampir
félisten

Ez gáz. :D

(#3491) <MZ/X>


<MZ/X>
őstag

Elkezdhetnénk gyűjteni a modokat a LA-hez.

L.A.W.N. (Lost Alpha Weapon Name) mod ami a fegyverek nevét cseréli le a valódira, mindegyikhez van egy kis leírás. Kipróbáltam, működik

Original's never fit - Socket 370

(#3492) Mate válasza <MZ/X> (#3491) üzenetére


Mate
nagyúr

Egyelőre szerintem felesleges. Várjuk meg a második, harmadik patch-et és utána.

(#3493) batman91 válasza capulet75 (#3486) üzenetére


batman91
őstag

Elvileg a közelben lévő alagútban vannak ökológusok, ők adnak el neked szívesen, persze jó pénzért. :)

"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan

(#3494) cheatergs


cheatergs
senior tag

A banditák terveit megszerezve a széfből kivág a játék. Mivel orvosolható?

Mindig minden mindegy

(#3495) Plazmacucci válasza cheatergs (#3494) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Leöntöd benzinnel és felgyújtod.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#3496) kekeeci válasza Plazmacucci (#3495) üzenetére


kekeeci
senior tag

:R :C :R

(röhögőgörcsöt kaptam)

[ Szerkesztve ]

kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :(      "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"

(#3497) Silentfrog válasza cheatergs (#3494) üzenetére


Silentfrog
veterán

Nekem a patch felrakása után ez a probléma megoldódott.

(#3498) Plazmacucci


Plazmacucci
félisten

Ha igaz a szóbeszéd, és a következő nagy javítás nem menté barát, akkor javaslom, hogy aki az elején tart, még tartson szünetet. Én beletettem egy 6-8 órát már, de inkább kezdem újra, csak ne idegesítsem magam a random bugokkal és asztalra vágással. Szerintem megéri még megvárni a következő javítást. Feltételezem a sztorielemek változása miatt nem lesz mentés kompatibilis.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#3499) SaGa59 válasza batman91 (#3493) üzenetére


SaGa59
őstag

Furamód nálam ők csak az után kezdtek el maszkot árulni, miután kitakarítottam a terepet. Addig nem. Egyet adtak ajándékba, aztán az volt a szabványszövegük, hogy menj a Bárba és ott tudsz venni.

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#3500) 7600 GS


7600 GS
addikt

Lent vagyok az X18-ban, viszont már semmi kajám sincsen, és meghalok az éhségtől. :( Esetleg valami tipp hogy hogyan orvosolhatnám ezt?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.