Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5017) #90933760


#90933760
törölt tag

Feltankoltam frankón. A kedvenc Bulat rucimon két relikviatartó van, mondom akkor a két legfrankóbb relikviát megkeresem bele. Egyik a buborék, ami a katonai raktáraknál van a kis faházikónál a tónál. A vegyi anomáliák között. Nem volt nehéz, mert betettem egy vegyis relikviát és miközben bent voltam az életcsík meg se mozdult, ráadásul a szélén volt a relikvia is. Sugárzás -6.
Aztán elindultam a lángért a vörös erdőbe, a tisztáson a tüzes anomáliánál. Oda pszi relikviát tettem be, mert az volt erősebb. Na az nehéz volt, mert 10x kellett újratöltenem kb. Először is bugzik. Kettő relikvia van, az egyik a láng a másik a kővirág. Állandóan a kővirágot dobta ki, és ha felvettem akkor eltűnt a láng. Mire végre sikerült a lángot kiadnia először és fel tudtam venni. Ráadásul akkor meg a kővirág nem tűnt el, szóval azt is felvehettem, zsíros. Közben szolgálatosok kezdtek el lőni befele az anomáliába, odateleportálódtak a semmiből. De a végén snorkokat teleportált oda helyettük, azok meg nem jöttek be utánam hanem visszamentek az alagútjukba, úgyhogy végre sikerült megszerezni. Vérzés csillapítás +60, sugárzás +3, de még így is -3 lesz a másik miatt.
A két legjobb relikvia.

Aztán elindultam a hídhoz. Ott sikeresen leeresztettük, minden fasza. Összeszedtem a sok cuccot, 42 fegyvert szedtem fel. Sajnos sok hulla eltűnik, de a fegyverek visszamaradnak szerencsére. A dombtetőn a mesterlövészekhez meg nem lehet felmenni, pedig azok is jó cuccok lennének. Na most ezekkel visszamegyek a szabadsághoz megint és eladom őket, meg veszek lőszert, visszajavítom a rucit stb. Addig remélem a híddal nem történik semmi, ott vannak a tiszta égboltosok védik.
Meg arra gondoltam kellene szerezni még relikviákat, a gyengébbeket meg eladni. Elektromosság elleni nincs is pl. De nem vagyok benne biztos, hogy van értelme, mert limanszkba meg a kórházba meg az erőműnél már végig csak lövöldözős hentelés lesz, nem hiszem hogy van értelme a relikviákkal baszkolódni.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.