Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Meggyi001: A kérdés...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
sklopp
üzenetére
En mindenkit kinyirtam azokon a helyeken, amelyek a 3 kulonfele videoban szerepeltek, de megsem talaltam ra a mukira.Lehetseges hogy mashova kerult, gozom nincs.Mostmar nem is lenyeges, azonban befejezem a jatekot, ha lesz idegem, hogy a laptop tulmelegedese vegett csak keveset tudok jatszani, es amugy is rauntam erosen a modra, hogy ennyit kell osszevissza maszkalni.
Szkenner: en is 1 ora es sztem par perc mulva vettem fel, lehet pont 1 ora mulva muszaj, maskepp nem lesz jo.
Mas: az egyik megoszto oldalon lattam ezt az uj(?) modot, ime video rola : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- PlayStation 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield