Hirdetés
- Meggyi001: A kérdés...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
rétisün
üzenetére
Igen fegyver nélkül állsz míg oda nem jön a zsoldos, első alkalommal én is leszedtem őket.
Most kicsit elakadtam. Vöröserdőben elmentem keresni a tudósokat, nem voltak ott visszamentem Erdészhez és most várom az értesítését. Amikor még az angollal játszottam, akkor kaptam küldetést, gondolom a szerelőtől, hogy a bányában keressek neki elektro cuccokat, de semmi pedig Gerának kipucoltam a bányát.
Most csak nézelődöm itt az őrposztnál. Igaz lenne egy küldi, hogy nyírjak ki egy szolgálatost képződmény miatt, de ezt még nem vállaltam el. Lehet nem lenne jó.
Habár csak próbának megcsinálom. - Megcsináltam, de nem jó, mert az célpont Fontos NPC.
(Szemenov - Szemjonov, két eltérő elnevezés)Picit jobban olvasható 1920x1080-ban.

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Meggyi001: A kérdés...
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen routert?
- Androidos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

shield