- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
xFreex #29933 üzenetére
Igen ez az a mod. Szerintem, akkor már az összes fegyvert érdemes lenne átnézni. Bocs, hogy csak most jelentkezem, de tegnap valamilyen 'kórság' gyötört.
Szerintem ez a mod megérdemelné, hogy rendbe legyen téve a fegyverek.hubai1979 akkó má' az új konfigon nyomod?
Gyűjtögetem a Diverzanshoz az anyagot, már olyan rég foglalkoztam az oldalammal, hogy megint bele kell jönnöm, nem jön össze elsőre. Találtam a modhoz idén októberi javítást. Ha jól olvastam a Groza távcső problémát javították és ha igaz akkor az árakat is. De valószínűleg csak új játék kezdéssel működik. És még más hibákat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest