Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A végtelenbe...
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
SaGa59
üzenetére
Gondolom i5-4460-at akartál írni. Ha javasolhatom akkor +4E forint és akkor az i5-4690K és mellé akkor már Z97-es lap.
Én is gépet akarok összerakni, rengeteg időt töltök olvasással, mindent akarok tudni a tervezett egységekről.
Legtöbb problémát a proci választás okozza. Az i7 4790K procira gerjedtem, de kissé macerás a húzása, az előnye is van, mert már gyárilag 4GHz-es. Itt az egy mag is jól kezelné a Stalkert. Mivel igen húzós az ára azért az i5 4690K is érdekel. A memória most horror árban van, pedig 16Gb-ot szeretnék, hogy virtual meghajtóból tudjak játszani. A billentyű az ua. lesz mint neked. A kártyám marad, 7770-es van nekem is. Az SSD-ből melyik típust választod? Milyen tápod van? Ja.. és milyen hűtőt teszel a procira? Azért kérdezem, mert ha méretes hűtőt raksz rá akkor probléma lehet a memória magassággal. Én komoly hűtőt akarok ezért LP modulokat kell vennem. Most ennyi jutott eszembe.
Ha van javaslatod, tanácsod azt szívesen fogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen monitort vegyek?
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Zotac Magnus One barebone számítógép
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4-3600 CL17
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ROG Strix G513RS 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3080 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár iPhone AIR 512GB fekete gyönyörű ALZA számla 2028 szeptember 18-ig Apple garancia Fulldoboz
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield