Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
Stevan87
üzenetére
Nekem is volt ilyen hiba, de nem tudom, hogy mitől.Én abból vettem észre, hogy nem állt le, hogy nem jött vissza az aero felület.(nekem úgy volt beállítva a gyenge hardver miatt, hogy tiltsa az aerot, meg minden ilyen szirsz@@rt, ha elindítom a játékot).
A letöltési, telepítési sorrend itt.Annyi módosult, hogy nem muszáj az angol text, mert van már hozzá magyarítás is.Illetve ha komoly géped van, időjárás módosító mod is van.Többiek!
Nekem C64 volt az első, 1987-ben, kazettával!
És persze turbós programokkal.Emlékszem a Raid Over Moscow című játékra.Na az volt az első szerintem, amit crack-elni kellett... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AliExpress tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Arc Raiders
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
És persze turbós programokkal.Emlékszem a Raid Over Moscow című játékra.Na az volt az első szerintem, amit crack-elni kellett...
shield