Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Nagyon jó
⏺︎Gondolkoztál már azon, hogy bankot válts? ⏺︎Most megéri! ⏺︎Válaszd a Gránit, K&H vagy Raiffeisen Bankot az én meghívóm alapján és akár 60.000 Ft bónuszt kaphatsz. ⏺︎További részletekért írj!⏺︎
-
Skynet258
veterán
Gondoltam megint valami gusztustalanság, de így képről azt kell mondjam nem is néz ki rosszul. Az más kérdés, hogy ez a felület kevésbé látszik mert inkább a teteje "néz kifelé", de ez valahogy ízléses.
-
Japp, szerintem sem vészes, pedig nagyon nem vagyok RGB rajongó. A billencsen is csak azért van, hogy kikapcsoljam.
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
Aztaq.
Engem kikészít, ha valami a perifériás látómezőm alján vergődik, pislákol, világít vagy bármi egyéb módon elvonja a figyelmet a képernyőről.Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
ViZion
félisten
látok még igényt: kijelző kellene a proci kupakra
Az alkatrészek fogyasztását LED on/off módra is meg kellene adniHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
arabus
addikt
Nekem ezek a szép kék modulok jobban tetszenek.
Igaz nincs rgb de legalább 2 terra memória van.
Xeon Platinum 8480+,8490H,8468H,Ryzen 7500F,Gigabyte B650M K,Xeon Phi,i9 7960X,i9 7920X,Xeon w2135,Gskill royal 4400,Gskill Trident Z,Pico 4,Red Devil 7900XTX,Asrock W790 WS,Fury Pro RDIMM 6000,Z590,Intel Cryo,Intel 11900F,Ryzen 5600,Radeon 7600,Radeon 6800...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android szakmai topik
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egérpadot vegyünk e-sporthoz?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalosan is bejelentették a Horizon Zero Dawn Remasteredet
- Mobil flották
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen