Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ted-Mosby
senior tag
JJ felborulását nem vitatom, adyz-nak semmi köze nem volt hozzá
de ha egyszer megcsúszok egy kanyarban , nem nyomom tövig a gázt és megyek tovább ész nélkül ( a füvön ráadásul nem is úgy viselkedik az autó, mint az aszfalton)
én biztos, hogy lassítottam volna
a másik kérdés nem tudhatta, hogy jön-e valaki a környékén és mégis a kanyarokat keresztbe levágva közlekedett
ha kizárást nem is ér, de szerintem büntetést az biztosMityu eseténél én továbbra is fenntartom, hogy nem megfelelően érkezett vissza a pályára
-
Mityu_76
tag
Próbaverseny volt........ nincs mit óvni.......... de ez elég szemléletes volt az olyan emberkéknek mint amilyen pl én is vagyok "aki most kezdi ezt a netes versengést", hogy nem a gép ellen játszol otthon, és nem azt csinálsz a pályán amit akarsz.
Meg arra is rá kellett jönnöm, hogy egy-egy ilyen esemény után nincs mit idegeskedni, mert következményként a következő kanyart elrontod, és még jobban bepörögsz..... utána pedig vége a versenyednek. Szóval köszi ezt a tesztet.... remélem ma is lesz még1.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Futárcégek
- Battlefield 6
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Spórolós topik
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Starlink
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest