Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Az a merci meg nekem azért nem szimpatikus mert széles lapos (nem a videó miatt). A többi kocsi nagyjából egyforma. Ez így nem igazán lenne szép, hogy fél pályát elviszi valaki vele. Amúgy meg bugos, ez látszik a videón.
Aha, szóval ez a bántó vélemény (azért nem idézem tovább, mert a "bughalmaz" rész már az egész modra fogalmazódott meg bennem) szerinted.
Érdekes, de akkor vajon mit reagálnál az igazi bántó véleményemre...
Nem, nem fogok elmenni szó nélkül amellett, hogy belemagyarázol valamit abba, amit írok és igenis leírom a véleményem, akkor is, ha szerinted hülyeség és jobb lenne/lett volna ha magamban tartanám. Ez a szép ebben a világban, hogy nem vagyunk egyformák és ebből adódóan nem gondolkodunk, viselkedünk egyformán. És ha akarom agyonmagyarázom a véleményem, mert én ilyen vagyok.
Ha én itt minden véleménykülönbözőség miatt a lelécelést fontolgatva csak egy métert léptem volna előre, már kínában lennék... de visszatartani nem fogok senkit, akinek nem tetszik valami és menni akar. Az nem az én stílusom. Ha nem maradsz, akkor további szépeket máshol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Last Epoch
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Gran Turismo
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 1000GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest