Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: AnyDesk átverés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
KaraDani
üzenetére
nem tartok még azoknál sajna, de a helyedben kipróbálnám az elsőkerekes moddokat,
pl. Octavia Cup, ..vagy akár még az S2000-s Peugeot-t is...nem mindegyik jó...de szinte mindegyik jobb mint a játék alap FFB-je.
Első kerekesnél is más...nekem az alap Leo's FFb is jó volt amikor a WTCC Opel-t néztem..de őszintén megmondva, unalmas-nak tartom az FWD-ket, egy jól megírt mod...mint mondjuk az Octavia az bizonyos pályákon jó tud lenni...sőt az alap rFactor FWD-k is, de ahhoz igazán jó pálya kell, mint mondjuk Knockhill, vagy Knutstorp, ezek minden autóval vigyorgós pályák. De igazán én AWD vagy RWD párti vagyok, másképp kell menni velük mint az előlhajtásos autókkal, és az pont nekem való
Szal bármit ajánlok, ami nem az alap FFB..legyen az a Leo vagy a Real Feel FFB, mind jobb mint az alap....sőt ha én ligát indítanék (de nem
) akkor a Grinding Tranny Mod-dal és H váltózva indítanám ..mondjuk a Historix moddal
...mert az igazi élmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gmail
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bittorrent topik
- Formula-1
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Linux haladóknak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- Gamer PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB RAM/1TB NVMe/850W
- MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X 16GB - Garancia
- SONY FA-WRC1M Vezeték nélküli rádiós vezérlő
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) akkor a Grinding Tranny Mod-dal és H váltózva indítanám ..mondjuk a Historix moddal