Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nervus.v
tag
válasz
Ventur@
üzenetére
Nanehogymár. A húsvéti prémiumot kormányban kapod meg. Komolyan.
Egyébként, hogy megint belepofázzak: szerintem nincs túl nagy gond a segítéssel, nem vérre megy a játék. Egyébként én még akkor is lelkiismeretfurdalást érzek, ha valaki megmutogatja a féktávokat
Ha úgy nyernék meg egy versenyt -erre nincs esély, de tegyük fel-, hogy más setupját használom, nem érezném túl jól magam.
De ha valaki besegít néha a másiknak, azzal nincs semmi gond. Szerintem. -
zsomboor
tag
válasz
Ventur@
üzenetére
Azért még ráér szomorkodni később(ha már mindenképpen ezt akarod tenni
), mert egyelőre csak offline fogom használni amíg nem tanulom meg, majd ha kb. olyan időt megyek mint bill.-el(persze lehet jobb is, nem leszek szomorú
) akkor jöhet a bajnokság...
(+még nincs is itt
) 
-
HorCsa
csendes tag
válasz
Ventur@
üzenetére
Ha a NAGT-re gondolsz, akkor azt le lehet. Mindenki számára elérhető itt a honlapjuk akik készítették. Az rFactor mods menüpont alól mindent le tudsz szedni. Ezzel megyünk minden változtatás nélkül (csak festések vannak sajátok).
A kTCC mod legutolsó verziója már reggel sem elérhető, csak ligatagoknak. Az előzőeknek már úgy is mindegy... de vannak tőletek regelve nálunk, ők oda tudják adni ha elkéred tőlük (de amúgy nagyjából pont ugyan az a tiétek is).Amúgy meg ha ennyire "hülyén jön ki..." ez az egész dolog, hogy segítünk meg ilyenek, akkor van még mindkét ligánkban hely. Segítünk a tagjainknak. Én a részemről befejeztem... ez nálam kiverte a biztosítékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OpenMediaVault
- Gaming notebook topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Motoros topic
- További aktív témák...
- HyperX QuadCast 2 Frost + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB fekete 3 év garanciával
- LENOVO CORE I7 8700K GAMER+TERVEZŐI PC! 16Gb DDR4 RAM 512GB NVME SSD QUADRO P4000 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F GAMER MAX PC 32GB DDR5 RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

), mert egyelőre csak offline fogom használni amíg nem tanulom meg, majd ha kb. olyan időt megyek mint bill.-el(persze lehet jobb is, nem leszek szomorú