Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
. Hidd el JJ így is volt gondom rendesen
. Elején Zodo szúrt be elém (teszem hozzá, hogy teljesen szabályosan. Megnéztem a visszajátszást. Látott ott egy helyet melletem és befért. Kicsi kocc volt benne, de semmi egetrengető, szóval Zodo minden elismerésem nagyon nagy volt
), aztán Mityunak volt egy érdekes manővere, de ott meg ő mérte fel rosszúl a helyzetet
. Aztán zsomboor adta nekem az ívet. Nem kímélt, de én itt sem vettem észre semmi vészeset
. Utána megint megérkezett Mityu és szerencsére már nem volt gond, elment mellettem mint a meszes
. Aztán a végére megkaptam Motort a nyakamba, na vele is ment az adok kapok - szerintem - teljesen fair módon
.Ha valaki a felsoroltak közűl nem így érzi óvjon nyugodtan
. Én nem teszem, mert semmi kivetnivalót nem találtam az egész futamomban
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Last Epoch
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Gran Turismo
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen TV-t vegyek?
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- JBL Charge 5
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Hidd el JJ így is volt gondom rendesen
), aztán Mityunak volt egy érdekes manővere, de ott meg ő mérte fel rosszúl a helyzetet
. Aztán zsomboor adta nekem az ívet. Nem kímélt, de én itt sem vettem észre semmi vészeset