Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ventur@
üzenetére
De, veled jó volt. Láttam, hogy figyelsz/vigyázól, úgyhogy nem akartam durvulni (pedig agyilag plafonon voltam az előzmények miatt
).
De amit Julezkótól kaptam, az nem semmi.
Amúgy meg nála hiányzott Roli .veh fájlja valamiért, és állítása szerint az általa letöltött 1.0 patch-ben sincs benne. Ez úgy derült ki, hogy mikor észrevettük, hogy Roli kilépése után javult meg a helyzet, elküldtem neki Roli szerveren meglévő kocsi fájljait, és akkor kiderült a hiány.
Btw szombatokra be van tervezve minden estére "előfutam", vagy nevezzük akárminek. Így is elég dögunalmas volt az egész hét, valamivel fel kéne kicsit dobni a dolgokat...
(elkörözgetek én a Nordslájfén, ha épp' nincs jobb ötletem, de egyedül az se olyan izgalmas
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- World of Tanks - MMO
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Motoros topic
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- További aktív témák...
- CASIO Edifice EFK-100D-3A Automata mechanikus
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- Xiaomi 14T 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
).
(elkörözgetek én a Nordslájfén, ha épp' nincs jobb ötletem, de egyedül az se olyan izgalmas
)