Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KaraDani
üzenetére
Dzsaver gyakorlatilag válaszolt azt hiszem. Ha valakinek sérülést okozol, akkor hiába állsz meg, az esemény kihatással lesz a továbbiakra, tehát Fair Play ide vagy oda, túl nagy bajt okozol, hogy ezzel kompenzálni lehessen. Sérülés alatt itt azt értem, hogy a másiknak ki kell állnia a boxba emiatt, mert pl. elhúz oldalra a kocsi.
Egy kis benyomódás az elején/hátulján az nem érdekes, ha megvárod, akkor a szabály ajánlása szerint nincs bünti. -
dzsavermadar
senior tag
válasz
KaraDani
üzenetére
"9./d Balesetek, ütközések.
Ütközés fogalma: két autó fizikai kontaktusa a pályán. Kisebb koccanások megengedettek, amennyiben az autók nem sérülnek, nem történik baleset.
Baleset, ütközés amennyiben a vétlen fél egyensúlyt veszít, de nem sérül:
15 mp időbüntetés az adott futamon, amennyiben ezzel helyezés(eke)t veszít a vétlen fél, a harmadik félhez képest.
Baleset, ütközés amennyiben a vétlen felet kilöki, sérülést okoz: az adott futamon 20mp időbüntetés.
Baleset, ütközés amennyiben a vétlen kocsija annyira sérül, hogy nem tudja befejezni a futamot: a következő futamon 10 rajthelyes büntetés."Tehát, ha szerencséd van és mások nem előzik meg a baleset által, nincs bünti, ha meg igen, van bünti.
Egyelőre ez a válasz a kérdésedre.A sárga jelű sérüléshez nem tudok hozzászólni, mert megmondom őszintén, még észre sem vettem, hogy hol jelzi, meg milyen szintű sérülést okoz. Én még nagyon keveset gurultam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Gran Turismo
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi