Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
Egyetértek, én azt gondoltam, hogy te beljebb fordulsz, te nyilván azt, hogy én szélesebben. Amúgy brutálisat (jó értelemben) futottál végig, szerencsére gyorsan átverekedtem magam az első előzendő autón, különben bajban lettem volna, aztán megint felérhettél volna ha nem forgatnak meg. Én nagyon élveztem, hogy így alakult tényleg, jó volt visszanézni a replayben, hogy verekedtük vissza magunkat
Na meg most muszáj volt végig nyélen mennem, legalább letesztelhettem, hogy tudok stabilan gyorsan menni ha kell, felesleges óvatoskodnom annyit, ahogy az elején mentem. (Mellesleg az az "óvatos" 2. köröm 1:44.2 volt ha jól emlékszem, szóval te elég durvát jöhettél) -
Ugye mivel elolvastad a bírósági topic első hsz-át, ezért tudod, hogy panaszt tenni azután lehet, hogy mindhárom vb bejelentette, hogy mit talált a futam során. Ha nincs benne az, amit te közzétennél (csak olyasmi, ami veled kapcsolatos), akkor jelezd azt. De addig várd meg, hogy üljünk rajta egy kicsit, mert figyelünk ám mindenre, de ez nem kis feladat. Valószínűleg ott lesz.
Sőt, mivel én ellenőriztelek, tudom, hogy ott lesz, kettővel fentebb írtam is.

A meghozott döntés ellen lehet majd fellebbezni is, indoklással, de - logikusan - csak ha már leírtuk, mit döntöttünk első körben.Direkt nem is nézem meg a végső időket, mert biztos, hogy lesznek időbüntetések, és nem akarom, hogy ez befolyásoljon.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- Netfone
- Óra topik
- További aktív témák...
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Na meg most muszáj volt végig nyélen mennem, legalább letesztelhettem, hogy tudok stabilan gyorsan menni ha kell, felesleges óvatoskodnom annyit, ahogy az elején mentem. (Mellesleg az az "óvatos" 2. köröm 1:44.2 volt ha jól emlékszem, szóval te elég durvát jöhettél)