Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Nagyon kemény vagy.

Mityu: "Óvást szeretnék benyújtani... bár az nem hozza vissza az elveszett pontjaim....
1 kör 3:26 perc a rajt utáni első kanyar, JJ kamikáze módjára beszált a tömegbe és kiütött.
Felesleges időt pazarolni a hét közbeni gyakorlással ha valaki nem tudja magát visszafogni az első kanyart illetően.
Az időmérővel kapcsolatban meg megjegyezném annak aki nem tudja, hogy a minimap arra is jó hogy kijövetelkor nézzük, hogy jön e valaki, és még a box utcában lassítva elkerüljük az elé kihajtást....... és most megyek lenyugodni..........."Ami nem tetszik az az, hogy kamikaze. A kamikaze tudatosan száll bele az ellenségbe.
Én véletlenül az ellenfélbe.
És nem a tömegbe.Időmérőn senkit sem akadályoztam. Visszanéztem.
Nem sajnáltatom magam. De az ilyen beszédekhez igenis nincs joga, mert úgy akar beállítani, hogy én tudatosan csináltam, és hiába gyakoroltam annyit, nem ért semmit?Ted teljesen szabályosan de kiszorított. Szorult helyzetben még kifelé húzódtam, hogy ne érjek neki, és időben kezdtem fékezni, de a rázókő és a gyep megcsúsztattak.
A hibát én követtem el, és vállaltam. De a többi kemény beszédeket nem vállalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest