Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- [K2]: AnyDesk átverés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz
Mityu_76
üzenetére
Ha megnézed a visszajátszást, még Ted mögött voltam, amikor elkezdtem nyomni a féket.
Ha megnézed, a féklámpák egyértelműen mutatják ezt, mind ahogy azt is, hogy nem előrefelé igyekeztél, hanem elém kanyarodtál.Mindamellett a balhé az enyém. Ezt sosem vitattam. Csak a várható viselkedés a részedről sem az volt, ami.
Ami pedig az időmérőt illeti, visszanéztem, és sem téged, sem mást nem akadályoztam.
Nem úgy, mint te, aki időmérő balesetet okoztál egy sárga autónak.Ezeket bátran írom, mert visszanéztem több autó szemszögéből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Ingatlanos topic!
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Warhammer 40.000
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- További aktív témák...
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- Apple MacBook Air 13.6" (2025) M4 Chip, 16GB RAM, makulátlan állapotban 36hó garanciával
- PlayStation 5 Pro konzol (2TB), 3 év garanciával, makulátlan állapotban
- APPLE WATCH SERIES 11 46mm GPS, BLACK + Apple Care+
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Samsung Galaxy Z Flip7 Zsebbe csukható stílus, 120 Hz élmény 12/512 GB Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest