Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Gr mindenkinek!

Igazán jó futamot mentem ma csak egy baj volt vele hogy hátul, de attól még tetszett.
Igaz a rajtom megint jó volt, egész jól megúsztam az első kanyart ill. egy darabig az élbolyt üldöztem amíg ki nem csúsztam.Ted kösz a setupot, de végül az enyémnél maradtam.
Kettőből kellene ötvöznöm valamit hogy jobb legyek.Bocs Yaq ha összeértünk az emelkedős sikánnál.
Dugó
Nem volt akkora lökés, úgyhogy emiatt nem óvok.
Szép munka volt, gr.
Na meg jó kocsiválasztás.Satan_Claus
Volt setupom csak Ted olyan rendes hogy mindig átküldi az övét amivel kb. 2mp-el jobbat megy. Nekem meg mindegy mert kb. a középmezőny végén vagyok akármilyen setupal is megyek.

Új hozzászólás Aktív témák
- 9800x3d félkonfig
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- DJI Osmo Pocket 3
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi