Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
N€T0X|N: Majd adok én neked olyan újra fogalmazást, hogy megemlegeted. [lelki_terror]Egyébként is ilyen autófestést....széééégyen...paint-ben jobbat rajzolok
. Kevés vagy te ide, mint árvaházban a szülőiértekezlet
.[/lelki_terror](#3783) Ted-Mosby:
Pompáson nézz ki amit leírtál és most így első blikkre tetszik a boxkiállásos dolog is. Nekem, mint bill-es júzer kellesz nagyon, mint éhezőnek a falat kenyér
. Monza-ban a 6-7. körtől már iszonyatosan fájtak az újjaim
.Mod v2.0-hoz srácok csak kedvcsinálónak annyit, hogy az autók - bár nem mindegyik - de sokkal gyorsabbak. Időket nem írok hagy maradjon titok
. Mivel még pre-beta fázisban van az egész, sokat nem árulok el, de egy-két dolog: Leon TFSI igazi méregzsák, 308 szintén. Lada nagyoon adja, C30 kellemes csalódás, Accord fényévekkel jobb, mint a jelenlegi. Ford meg még mindíg szörnyű
. Na ennyi mert kapok a fejemre
.(#3788) adyz.: félre barmok, itt a bajnok
Kész ezen feküdtem, de így legyen, ha már voltál olyan merész és kiírtad a szélvédőre. Ha nem így lesz ladástól alád gyújtunk
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- Bontatlan Logitech MX Master 3S grafitszürke színben eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Kevés vagy te ide, mint árvaházban a szülőiértekezlet
.[/lelki_terror]
Pompáson nézz ki amit leírtál és most így első blikkre tetszik a boxkiállásos dolog is. Nekem, mint bill-es júzer kellesz nagyon, mint éhezőnek a falat kenyér
.
. Mivel még pre-beta fázisban van az egész, sokat nem árulok el, de egy-két dolog: Leon TFSI igazi méregzsák, 308 szintén. Lada nagyoon adja, C30 kellemes csalódás, Accord fényévekkel jobb, mint a jelenlegi. Ford meg még mindíg szörnyű
. Na ennyi mert kapok a fejemre
.
Kész ezen feküdtem, de így legyen, ha már voltál olyan merész és kiírtad a szélvédőre. Ha nem így lesz ladástól alád gyújtunk