Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ventur@
üzenetére
Megmondom őszintén, most elgondolkodtam azon, hogy akarok-e vb lenni (eredetileg nem akartam, csak Ted felkért), mert nem látok igazán megfelelő megoldást, ami minden esetben objektív, és senkit nem sért, vagy nem hoz olyan helyzetbe, amit nem érdemelt meg. Céltábla pedig nem igazán akarok lenni csak azért, mert bizonyos dolgokat másképp gondolok.
Egyáltalán nem szeretném fényezni magam (szerencsére nem is értékelhetem magamat, mint bíró), de két kicsúszásom van a verseny során. Az első startnál. Nyomorék voltam, visszaestem.
A másik a fentebb írt. Kompenzáltam. És ennyi. Ha mindenki úgy ment volna végig, ahogy én (a kicsúszást leszámítva) - de mondhatnám példának Zsomboort is - akkor nem is lenne miről beszélni. Önfényezés vége.
Minden esetre az biztos, hogy te csalsz
Igen, bizonyára ezért van most épp' egy 4. meg egy 6. helyem, mert csalok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sajnos nem lesz ott a The Game Awards-on a The Witcher 4
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Androidos tablet topic
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Pavilion 15eh1004nh 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell 27" 2K sok kis karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Onikuma GT808 Tri-Mode Vezeték Nélküli Gamer Headset
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi