Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dzsavermadar
üzenetére
A féktávokat nehogy már a program mondja meg, én is napi több tíz kört próbálkozok azért, hogy kitapasztaljam.
Ez a válaszom.
Dzsaver nem túlozni akartam, hanem kezdem unni, hogy folyton magyarázkodnom kell valami miatt, mert folyamatosan támadó jellegű kérdéseket kapok. Én, egyedül. Mintha én döntenék el mindent, mint atyaúristen, holott ez nem így van, csak más nem nagyon nem veszi a felelősséget, hogy közzétegye, és részt vegyen benne.
JJ én nem emlékszem, hogy volt olyan szabály, hogy ugyanazzal a vezérlővel kell menni, mint amivel regisztráltál, viszont az eléggé egyértelmű, hogy kocsit nem váltogatunk. Nem fogom még 500x kihangsúlyozni, hogy szimulátorról beszélünk, és a valóságban sincs kocsiváltogatás.
Röhej, hogy most jegyzel meg olyan dolgokat, amiért még te sem szóltál sohasem. Falnak megyek az ilyentől. Az nem baj, hogy én sárga autóval fogok nevezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Phanteks GPU-Bracket II + Riser Cable Videokártya tartó Riser kábellel PCIe 4.0
- 2x8gb 3600MHz CL16 Gigabyte aorus memória eladó! +2 DEMO modul
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Zotac Magnus One barebone számítógép
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4-3600 CL17
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi