Hirdetés
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
Apollyon
üzenetére
Nyilván szebb és minőségibb a fém, a szálcsiszolt 8800-mnál nincs szebb, minden nap gyönyörködöm benne, de használni kényelmetlen, mert:
1. csúszik
2. hideg
3. nehéz
A műanyag pedig ha jó minőségű, akkor nem csúszik, súlyra is rendben van és hidegnek sem hideg. Ettől függetlenül jól elvoltam fele 1,5 évig
A 8210 megint csak nagy szerelem, nem is emlékszem már mennyiért, de tudom hogy akkor egy fél havi diákmunkabérem ráment a kicsikére, de imádtam és mindenki megcsodálta. Akkor még a mini láz égett és ez volt a 6510 mellett a legkisebb nokia.
Csak ennek is mint több 8xxx szériának, van pár hibája. A kijelzőm pl kontakt hibás lett és a hangszóró se bírta sokáig. De ezek az alkatrészek manapság fillérek. Akkor persze drága volt. Egy cserén jutottam túl, a másodikat már nem vártam meg, beújítottam 40k-ért egy 3100-ra
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch 2
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini PC
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Hálózati / IP kamera
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest