Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Igenám, de N97-ről konkrétan mennyi hackeres cikk jött ki? Vagy színes hír mobilportálokra?
Nem is eladásban gondoltam a sikert, hanem megbecsülésben.
Asszem nem véletlen nézték meg unokatesóm nagyon szar minőségű videóját se 50 ezren az N900-ról, amin ubuntu fut. Ha használni nem is akarják a népek, de nemzetközi elismerést kapott a termék.N9 nekem nem jött be. Ugyan remek a UI, de ramzabáló lett a rendszer, nem desktop linux felépítést kapott, így az egzotizmus meg az agyfasz kizárva, napi használatra meg ugyanúgy kínlódás. Ha komolyan gondolták volna, akkor BB OS 10/Jolla mintára akár jó is lehetett volna.
-
quailstorm
félisten
válasz
arkades
üzenetére
mert ez nem szubjektív
Szerinted az N97 miért lett egy lebőgés, az N900 meg legenda? Nem kéne egy platformon emlegetni. Az N900 nem átlagembernek lett kitalálva, powerusereknek viszont azóta sincs más igazán. nem a víz a hülye ha a kacsa nem tud úszni, és sose javasoltam senkinek a telót a konfigurálással járó kínlódás miatt, kevés a magamfajta megszállottA dobozból kivett állapot kőbuta, bár szerintem a stabilitásával nem kéne problémának lennie. Unokatesóm ugrasztott bele a biznicbe, én is meg ő is kb 2 évig használtuk nagyon aktívan, ebből 1 év fedte a két zónát. Valami fingom van róla, hogy ez egy olyan készülék, amit másik még megközelíteni sem tud. Ez egy fogalom.
Okosítani meg marha egyszerű (volt régebben), maemo.org, CSSU. A többi mod már nehezebben beszerezhető az biztos. De eltelt az idő fölötte.Rólam meg csendben alkossál véleményt, úgy hogy ne halljam.
-
quailstorm
félisten
válasz
arkades
üzenetére
Én nem az udvariasságomról vagyok híres, és eléggé visszafogtam magam abban a kommentben. PONT.
Egy N900 tulajdonos számára vérig sértés egy ilyen komment, mikor az egész telefontörténelemben nincs másik példa ennyire univerzális ultrakompakt cuccra. Ami egy miniPC, de okostelefonnak is jó. Kb 4 hónapja pihen a fiókban mert nem értem rá szarozni vele(szétbarmoltam az OS-t kissé, de még 95%-ban használható), párszor kellett volna. -
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Symbian+touch az vagy Belle vagy szar. Tudom hogy Anna és ^3 alapja is ugyanaz, de hogy egy az egyben még mindig azt a UI-t erőltették, na azt neeem kösz.
Én is olyantól vettem ám a telót 5k-val olcsóbban mint a bolti ár, aki rohadtul nem értett hozzá. Asszem Defy-ra cserélte le. Már nála volt az új mikor mentem érte Kispestre.
-
quailstorm
félisten
válasz
orion1025
üzenetére
Én nem tudom te mi a szart használtál, de lehetőleg hagyd abba az ócsárolást, mert nem akarom magam bannoltatni.
Normál ember meg a Hildon application managert addig használja, míg le nem jön a FAPman (faster application manager).Nyivákolás helyett a megoldást kell keresni, a gyári szoftvert meg felejtsd el, az egy szar.
Amíg nem barmoltam szét a rendszerét addig gyönyörűen ment... Most is a microB szokott indokolatlanul lefagyni csak.
-
quailstorm
félisten
válasz
orion1025
üzenetére
az tegyük hozzá, hogy amíg az N97 egy gyenge szarkupac ami semmire nem jó csak falhozcsapkodni, addig ha az N900-hoz valaki ért egy kicsit
akkor kivételes funkciókra jó meg még gyors is
futtassál már asztali Java-t valamelyik telón jó?
Galaxy S4 nem tör neked WEP wifit... -
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
oszt mivel backupolsz?
backupmenu?
nekem az most elszállt, nem tölt be...szóval először kénytelen leszek manuálisan menteni mindent, főleg WebOS mentést
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
nem lehet mindent egyszerre
Asphalt 8 klán is elvisz sok időt egyszerre Winen és Androidon -
quailstorm
félisten
BlackBerry Z10-nek mennyire kell merülnie? SIM nincs, Wi-Fi bekapcsolva, merül mint állat.
-
quailstorm
félisten
Nagyon örülök, hogy az 1200-1208-2330c-2 már nem azt használja, mint az 1600

-
quailstorm
félisten
Én azt hittem ezek ugyanazok.
Mi a különbség?
Amúgy ha elég korrekt áron hozzá tudok jutni, akkor veszek egy CA-45-öt. Oxygenből pár megvan. Valahogy csak áttúrom a netet. Jó volna a Nokia 1600-ra tenni vagy leszedni javat

tudom, beteg vagyokNokia 7110-hez ugyanazok kellenek mint 3310-hez:
[link] [link]Nem kell box. Nekem 3310-hez van minden egyelőre, és úton van az LPT kábel. COM-hoz nem vettem sok fejet, csak a 3310 3410-es van meg. Drága

Viszont nekem csak Win98SE-n jött össze, a P3 gépemen. XP-n a userport kékhalált okozott. -
quailstorm
félisten
Akkor egyelőre egyezkedek a rókával, aztán ha nem megy, szólok. Addig is köszönöm a többit.
3310 kókányolásról meg lemondtam, nem akarom barbár módon szétcsócsálni

francnak kellett beleönteni a műanyagba

-
-
quailstorm
félisten
válasz
ferret77
üzenetére
Nem sürgős. Unokatesómnak (is) kell, azért vettünk kettőt, gondolván, hogy jó mind2. Akkut és lejárt SIM-et vittünk ki.
Darabonként ez is kijött volna postával ezresből. Végre nem ilyen 6-7 ezreket hallok...Megköszönném, ha ezt megteszed.
Azért most nekiesek kőbaltával a kijelzőnek

-
quailstorm
félisten
válasz
ferret77
üzenetére
neked könnyebb kimenni a piacra, így is örülök, hogy végre egyszer nem 2 ezer és fölötte hallottam az összes árat

2 db 3410-et vettem. Egy hibátlan, egy valószínűleg végfokos is, mert telefonálás közben szinte azonnal elszállt, és még a kijelzője is törött. Keresztbe el van törve, nem kitapintható, ennek ellenére megy, kivétel fölső sor jobb szélén 6 pixel. Tűző napon nem vettem észre

Meg van egy beázott 3310 jó kijelzővel.
-
quailstorm
félisten
3410-es Nokia kijelző megy 3310-zel? Fordítva?
-
quailstorm
félisten
Ez a cucc elmegy a Nokia 3100-on.
Szerintem nem gyengébb az 5140i-nél. Csak elvágták a kommunikációt vele. 5.8-as Nokia suite tudott rá java appot tenni, míg a 6822-re a legutolsó is. Ja és Vista nem volt jó neki, csak XP.
De legalább lehet 4FPS-sel csapatni az FPS műfajt 3100-on

Ez de menő lett volna 6-8 éve.Bounce sajnos élvezhetetlen az utánhúzás miatt.
link eslőre lehet hogy reklámot hoz be, nem megijedni
kép

-
quailstorm
félisten
rápakoltam a Nokia 3100 játékait a 6822-re és mennek

most az ellentettjét szeretném, de ahhoz régebbi suite kell... -
quailstorm
félisten
Nokia 3100+DKU-5+MOBIL Edit
Kíváncsi vagyok min megy el a lementett jar. -
quailstorm
félisten
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Látom nem csak engem tévesztett meg a kijelző. Bár azért a tükröződést érzékelve láttam, hogy mégse dummy.
-
quailstorm
félisten
válasz
Fancy-boy
üzenetére
Jaja. Aztán pont az emlegetett N95-nél se olcsó, de pl. egy Xperia X10 minipro esetén se kutya.
Van a sima szalagkábel, pl SEW910, 700Ft, csere, csókolom.
Nade az X10minipro-ban van rajta fényszenzor, rgb led, meg még harminc kutyafüle. 7k HUF itthon, a hamis Kínából meg 2k.Amúgy fogtam pár szalagkábelt, az N95 8GB élen jár, az kemény, erős cuccos. Ebből 2 méterrel fel lehet lógatni egy embert. D900i szalagkábel elszakadna.
Ezzel magyarázható, hogy ilyen sokat bír. -
quailstorm
félisten
Fun fact:
Tudtommal N95-ön nem megvalósítható a hívás befejezése összecsukással.
De a Skype (amíg ment) tudta. Droidszarjaimon soha nem volt fenn Skype. N95 8gigán meg N900-on viszont nagyon sokat használtam. Volt, hogy egyhuzamban 4 órát is pofáztam rajta. Mert azzal spóroltam RAMot. Bekötöttem a PC-be, hang ment a fülesre, teló meg az asztalon. -
-
quailstorm
félisten
válasz
novinyul
üzenetére
Nem úgy van bajom a designnal. Elcsépelt. Túl sok a hasonló hozzá.
N95-re meg kevés teló emlékeztet.
Tudom, nem sok a lehetőség formák terén, hogy kezelhető is maradjon, de valamit csak lehet erőlködni.Ha 5 évvel ezelőtt kérdezel tuti mást mondok. Most azt érzem, hogy a készülék formavilágának minden darabjához tudok kötni valami szarszungot.
-
quailstorm
félisten
válasz
novinyul
üzenetére
Fogni nem fogtam. Én meg mondtam, hogy jót fogtam ki az N95 8GB-ból. Nagyon jót.
Amiket átvettünk/eladtunk a boltban, meg akárhány a kezembe volt, mind rosszabb volt.
L700 volt kb a legjobb a kezemben ebből a generációból. De szeretni sose fogom. Számomra egyrészt ingerszegény a külső, unalmas, másrészt mindig van benne valami koreai dili, a színekkel, témákkal, ikonokkal, menüvel. Szerencsére azt a logos baromságot mostanában csak a levehető fólián sütik el.(#33766) Fancy-boy : akkó' jó. Arról nincs infóm. Gondolom masszívan egyben van, körben fém, és úgy siklik szó nélkül.
Ebből kettőt az én finn N95-2-őm is tudott 2 évesen. Most meg már 7 éves...
Amúgy az olyan király, hogy régen a Samsung erről az aluról volt híres, most meg évek óta a biliműanyag 20 féle variációja megy a belülfestett szálcsiszolt utánzatú átlátszó csúszós hátlappal.
-
quailstorm
félisten
válasz
Fancy-boy
üzenetére
Ettől a fostól falnak megyek.
Biztos soha nem lett volna N95-öm, ha így néz ki, akkor se ha Crysis 3-at is viszi.Ebben az elcsépelt, designtól mentes, ott egy telefonban mi a szép? Most komolyan?
Olyan filléres tucatsemmi.De igazából ezt is ott baszta el a kedves Samsung, hogy azóta minden készülék így néz ki.
Hátulján az a sok logo is annyira gáz

-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Mondjuk N93-mason ki is nézett volna valahogy a girózás.
Amúgy a Q3 inkább dísz, kevés FPS, multiban végképp elvérzik. Ellenben a Quake 2 gyönyörűen tarja a 60-at, multiban is.
Az irányítás meg bekonfigolható. NOVA se jobb szvsz. Aki mobilon akar játszani, annak számolni kell az ilyennel. -
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Hát ja, már az én N95 8GB-om is rohad lefelé. Pedig újkorában kellemes volt.
Csúszkából én a legfaszábbat kaptam, finn cucc, de már kapott pár maflást, nagyon nem olyan mint újkorában.Designja meg nekem marhára bejön, bár szerintem a 8GB szebb mint a sima.
-
quailstorm
félisten
válasz
retroscuccok
üzenetére
nyáltermelés inicializálva

az enyém borzalmas állapotnak örvend
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
minálunk akkora a technikai túlképzettség, hogy a mai napig papír alapon megy az üzengetés
de iPhone 5S az van, mert az köll -
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Iskola, úton a semmi közepén, havernál. Vagy szerelés közben valami szűkös helyen, garázs.
Másik baj, hogy hogyan viszem a tabletet. Ami 10 centinél nagyobb, azt én eltöröm.
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
nem fér a zsebembe
nem otthon szarakodok telefonnal, ne aggódj
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
nekem meg pont az összetett desktop oldalak kellenek

szinte semminek se használom a mobil verzióját -
quailstorm
félisten
így már látom mi ez, azért ez nem ér fel egy K750-nel egyáltalán, de a korabeli telók közt korrekt volt
(#33266) dying_star: nagyon régi, meg újra kéne húznom az rendszert mert szétbarmoltam. Tehát még fagy is.
Ettől függetlenül régi. Rettenetesen. Kitkat böngészőjével sokkal többre megyek. -
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow
üzenetére
Monte is gyors, flash alapú telók közt korrekt, még multitaskot is tud.
Igaz, ez annak fényében kurvagáz, hogy 128MB RAM és 300MHz-es Qualcomm proci van benne. S60v5 futna rajta
Persze normális böngésző nincs, és a képernyőt elforgatni nem lehet, ha igen, ott sincs értelme, mert pl nem qwerty lesz, mint S5230-ban, hanem a numerikus forgatja el. Remek
Ha raksz rá custom romot akkor viszont már lesz qwerty.De a Jet a legjobb akkor is. Okostelefon hardver, S5230 szoftver. Valóban fut rajta a droid, le lehet tölteni a netről, rárakni. De a Samsung csinált egy telót, ami smarter than a smartphone

-
quailstorm
félisten
én meg az erkölcsi züllést egy Samsung androidos telóval kezdtem, egy i9000-rel
azelőtt azt mondtam én droidért pénzt soha
jahogy N900-ra még böngésző sincs pár év után
azóta folytattam a züllést, jelenlegi telóm MTK-s kínai, nem rootolt és újonnan vettem
Mondjuk MTK-s és kínai volt már, Alcatel OT-E105, jó régen, a Siemens A35 után.Alapvetően Samsungék mindig elrontanak valami nagyon egyértelműt, de van elég sok használható modelljük, meg még több nevetségesen szar.
Például a nemrég előkerült L700 se rossz ám. Nokia 6300 mellé lehet állítani, igaz zenében és javaban messze alulmarad, meg böngészőben is. -
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow
üzenetére
ebben egyetértünk, csak más meg ne lássa

az kérem teljes eeprom törlést végez, IMEI 0, RF kalibráció 0, igaz független lesz, de telefonnak többé nem jó
ha visszaírod az IMEI-t attól még térerő nem lesz
RF kalibráció meg minden telónál egyedi, valami hozzávetőlegessel kb megy a D900i
végül annyiba került a móka, mint egy standard függetlenítés, de mikor az e250, meg a többi fos divat volt, akkor mindenki nyomkodta a kódot befelé ahogy tudtaegy újabb Samsungot, pl S5230, meg ki lehet ilyennel nyírni
független lesz, de soha többé nem tudod bekapcsolni, mert unfreeze kódot fog kérni
ami ugyanannyiba kerül mint a függetlenítő kód
-
quailstorm
félisten
nth kell neki, csak nagyon régi, olyat nem hiszem, hogy találsz még
lehet, hogy az 5140i-vel kompatibilis, vagy a 6822-vel
ezt nézd meg, nem szépek, de támpont lehet -
quailstorm
félisten
válasz
Kleroo
üzenetére
Ja, a hangminőség sokat javult.
Nekem az érintőképernyővel gondjaim vannak, főleg ha ideges vagyok, olyankor teljesen képtelen vagyok használni. Szóval előbb utóbb visszakerül az N95 8GB, csak utálok több telefont cipelni.
Blade Q is akármilyen alsókategóriás, aktív zajszűrést kapott. -
quailstorm
félisten
Joystick javítására mi értelmes van?
Sűrített levegő, vagy Tuner 600? WD40-et nem nyomnék bele. -
quailstorm
félisten
SGH-L700 bontott kijelző, esetleg előlap van valakinek?
-
quailstorm
félisten
válasz
bunkomen
üzenetére
Nem, csak amikor lehetett volna kapni, akkor még kis takony voltam, szoftverfejlesztési képesség nélkül, ezért nem volt esélyem. De a névlistát tudom.
Itthon Kovács Dániel kapott egyet, a SuperTux 2 N900-ra portolásáért. Asszem még 1-2 tuxos játék mellett. Aztán ő leejtette, a bal alsó sarokban keletkezett egy 1Ft-os méretű fekete folt, eladta hito-nak valami 70k-ért, aztán ő is továbbadta. Innen nem tudom.Egyébként igen, ekkora ritkaság. Össze tudod írni egy notesz pár oldalára hány létezik belőle és kié.
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
még eddig sose néztem utána, de durván vastag az a GPS-es ház
nővéremnek van ugyebár a teló, de sok értelmét sose láttam a GPS-nek hozzá, gyakorlati haszna nem igazán van
főleg ma, mikor egy sport tracker okosabbamúgy tudom, ti ezt gyűjtitek, úgy már más mert elég ritka, még egyáltalán az egy darabban lévő sima ház is
-
quailstorm
félisten
6310i élő SIMmel nem kapcsol be, lejárttal meg igen bajra valaki tud már valamit? Máskor kérdeztem és nem kaptam választ.
Ha élő előfizetéshez kapcsolt modern SIMet beleteszek, indításkor lefagy. -
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
válasz
Mulderpapa
üzenetére
A PhoneTorch N95 verziója sem megy? Mondjuk nekem 8GB-om van...
de az is a kamerát veri át, és emiatt villog...
mondjuk a buszmenetrendet legalább el tudtam olvasni -
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow
üzenetére
Kb a használati értéke meg kimerül a falhoz csapkodásban. Fanatikusnak jó, de egy 3100-at szívesebben használsz, egy 1680c-2 meg csúcsmodell mellette.
Az amúgy menő ha pont ez az. Vissza tudod követni? Ebből azért volt sok.
Amikor Hito megvette az N950-et, azt egyből tudtam hogy a Danitól. Csak neki volt az országban, annak is beverte a képernyőjét

-
quailstorm
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Háztartási gépek
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Death Stranding 2: On the Beach - Felbukkant a PC-s kiadás
- Tippmix
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÚJ HP Business Slim Smartcard Bolti ár:17k INGYEN FOXPOST
- Új, bontatlan Kingston FURY 16GB DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
akkor kivételes funkciókra jó meg még gyors is