Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
válasz
LaciGSM
üzenetére
Jó szerencsére nem kell munkát keresnem. De az én időmben (36éves vagyok) ez úgy ment, hogy besétáltam az ajtón, leültünk beszélgetni a főnökkel, és ha szimpatikusak voltunk egymásnak, másnap kezdőzhetett a próbaidő. Ma egy elég gusztustalan világot élünk. Legyen értségi, diploma, nyelvvizsga, és 20 évesen 10 szakmai tapasztalat. És akkor talán a sok jelentkező közül, téged választanak ki.
-
TommyX_
őstag
válasz
LaciGSM
üzenetére
Igaz, így mondhatni kerestél bőven rajta, meg jól is járták, ha tettszik az S3.
"A 7270 Versace értékét senki nem tudta megmondani!!
Pedig kérdeztem többször is!"
Én megmondtam volna szívesen, de akkor láttam először, amikor Te szóba hoztad.
Amikor kicsit utána néztem, és láttam az akkori árát és a gyártót darabszámot az dobott volna jóval az árán.
Szóval a lényeg, ha nekem lett volna ilyen lehetőségem mint Neked, hogy vehettem volna egy Versace edition-os telefont, akkor én még feljebb nyomtam volna az árát. -
TommyX_
őstag
válasz
LaciGSM
üzenetére
Egy oldalon 799 euro-t
írtak árnak még 2005-ben.
Mondjuk az sokat dob (szerintem) rajta, hogy limitált szériás (727 darab készült belőle).
Ha full dobozos, akkor egy divat mániás gyűjtőnek sokat megérhet.
Bár ha én tudtam volna egy ilyen telefon szerezni, még ha nem is tettszene, azért megtartanám már csak a különlegessége miatt is. -
KSparrow
őstag
válasz
LaciGSM
üzenetére
na az az ami sztem tök fölösleges. mert utäna hiänyozni fognak. Nekem egyetlen egyszer volt, hpgy eladtam egy 6600ät, de vissza kellett szerezzem. en ugy allok hopzza, hogy ami megvan, es nincs jobb helyette, addig marad. Mondjuk nekem az a motiväcio, hogy minden meglegyen, teljes kortörtenet.
a vegen rajössz, hogy hiba volt eladni.
en ugy agyok vele, hogy aki eladogatja a gyüjtemenyet, majd megint gyüjt, aztän eladja, az nem igazi hyüjtö. nem azt mondom, hogy ragaszkodni kell mindenhez, de az, hogy most felszämolom, aztän megse,. aztan megint... äh...Ja, ezt az SU-82-n irtam, aztan mivel nemet a billentyüzet, azert ilyen fura...

-
meroly
veterán
válasz
LaciGSM
üzenetére
Apropó számológép és samsung. Egyből ez jutott eszembe: P300
Mekkora nagy szám volt annak idején
stufen2: én mindent legalább három helyre mentek el, gépen rajta van, külső vinyón is rajta van, plusz kiírom DVD-re (főleg fotókról beszélek) és van hogy még a céges gépre is áttolom a frissebbeket.
-
Tim82
félisten
válasz
LaciGSM
üzenetére
Ahogy olvasom, mások is panaszkodnak, hogy nem megy épp semelyik alsó gomb (sem az automatikus továbbítás vissza a topikba hozzászólás írása és elküldése után - úgy rémlik, ezek a funkciók JavaScript-alapon mennek, gondolom, épp rosszul sikerült valamelyik hegesztés az oldal kódjában).
Elvileg taggel is megoldható a kép beillesztése. [IMG] és közé kell tenni a képlinket.
Így:
[IMG]http://kepfeltoltes.hu/view/130330/gy_jtem_ny_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szerk.: Na szép, ez sem működik, eltűnik a [/ IMG] (betettem egy szóközt, hogy ne tűnjön el, mit írtam, ha már nem működik).

-
draco31
veterán
válasz
LaciGSM
üzenetére
Én régen csináltam, bár az nem szalagkábeles volt, hanem szoftver bajos, és még nem tudom. Szoftvert valahogyan megoldottam, de utána sem ment rendesen. Mivel a tulajt nem nagyon érdekelte, levettem az elemet a panelről, utána ment minden rendesen, csak hálózatot nem talált semmilyen sim kártyával, biztosan le volt tiltva, valahonnan üzletelte, nagy üzletember volt a srác.
-
KSparrow
őstag
válasz
LaciGSM
üzenetére
Nem. Az a két oldalsó kontakt a mikrofon érintkezője. ami a fel-letolást érzi, az 2 fémlap, ami a sorcsatlakozó közepén van. Ott, ahol normál esetben (az összes többi ilyen tervetésnél, 5110-től 6310i-ig) a mikrofon lenne. Alapesetben már nem tudom, hogy összeér, és a pöcök választja ketté, vagy épp a pöcök érinti őket össze... erre nem emlékszem.
-
KSparrow
őstag
válasz
LaciGSM
üzenetére
Naja, tény, hogy ott jó áron ki lehet fogni cuccokat és eladni is lehet. Nagyobb a szórás.
De ha azt nézed, hogy az ithoni ár 3X-osa, akkor azért azt se felejtsd el, hogy nem is ennyi az átlagkereset..
Persze én itt az egyetemről könnyen beszélhetek
Én még "zsebpénzből" gazdálkodom 
-
-
draco31
veterán
válasz
LaciGSM
üzenetére
Hát ööööö hever mellette egy kisautó, de nem a CAR-100-as. De beleszerelhetek egy HBH PV702-es füles belső részét, rárakok egy SE logót, átfestem zöldre előtte, és kész a bluetooth-os kisautó, és még egyedi is.

Ha lennének ilyen cuccaim, akkor talán az órától megválnék, de a kocsitól nem tudna megszabadítani senki sem, maximum egy betörő!!
Viccet félretéve, gyűjtesz egyébként minden SE tartozékot, gondolok itt pl. erre és hasonló társaira.
Nincsenek ilyeneim, csak kérdezem. -
KSparrow
őstag
válasz
LaciGSM
üzenetére
Szervizben igen.

Gyerekek, tudnátok segíteni? Szétesett ez az oldal, olyan, mintha a mobilon nézném a teljes oldalt (mmint nagyon keskenyen tölti be a blokkokat, darabosan, és először a fönti sort, utána a bal oldalt, majd a jobb blokkot (privátok, hol szóltam hozzá, hirdetések, stb), és csak utána a kommenteket. Mindezt egymás alatt, csomótkell legörgetni.
Mi lehet a baj? Ez csak laptopon van így, tegnap óta, a nagy PC-n jó. Nem a mobil oldalt töltöm be (könyvjelzőből), és elég zavaró, hogyle kell mindenen görgetni, keresgetni kell, bonyolult használni
--- most megjavult. de mi lehetett a gond? rre kíváncsi vagyok. 
-
draco31
veterán
válasz
LaciGSM
üzenetére
Elsö oldal ez legyen: m.opera.com, telepited, utána lehet picit jobban használni ilyen célra. 6030-al is neteztem igy annó.

Bár a 6310i nem tud javát még igaz? Így akkor nem szóltam!Most is GPRS kapcsolattal netezek egy 710-es Alcatellel operával, ez a hsz. is rajta íródik.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- EAFC 26
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- EA Sports WRC '23
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Most meg a telecomba megtaláltam a tesztet!Csorog a nyálam,de nagyon kicsi az esély rá hogy újra tudjak venni
Mindegy addig fájdalom csillapításra az e-bay-n találtam egy vadi új Innov8-t