Hirdetés

2021. március 3., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Retro játékok

Hozzászólások

(#1) Egon


Egon
nagyúr

Azért nyitottam ezt a topicot, hogy legyen egy hely itt a ph-n, ahol a régi idők játékaira emlékszünk, felelevenítjük azokat a feledhetetlen pillanatokat, amelyeket játék közben éltünk át...:)

Nagyon sok játékot megemlíthetnék itt (köztük a legjobbat, a kiemelkedőt, a verhetetlent, minden idők legjobb játékát, az isteni Master of Magic-et), de helyette inkább a mostanában ismét terítéken lévő Battle Bugs-ról szólnék néhány szót.
Röviden és tömören jellemezve: hihetetlenül jó játék.:C Kategóriáját tekintve RTS, játékstílusában legtözelebb talán a Z, a S.W.I.N.E/Codename: Panzers triumvirátushoz áll, csak még azoknál is jobban leegyszerűsített. Nyersanyag- vagy egységmenedzsment egyáltalán nincs: egymással nem összefüggő pályák sorozatán át játszódik, mindig új sereggel (tehát nem viszed át az egységeket a köv. pályára). Nem igazán nevezném stratégiának: inkább taktikai program.
A progit rajzfilmszerű grafika, és rengeteg poénos rajz és animáció jellemzi.
Néhány számadat: 20 féle egység (a hangyától a rinocérosz bogárig sok-sok földi, a moszkitótól a darázsig néhány légi, és pár db. lefordíthatatlan nevű vízi rovar), 52 pálya, végtelen hangulat.
A game abandonware kategória (azaz szabadon letölthető), DOS-Box segítségével tökéletesen fut XP alatt. Próbáljátok ki, érdemes! Néhány tulajdonságában abszolút úttörő: pl. pause alatt is adhatsz utasítást az egységeknek, beállíthatod annak a képzeletbeli körnek az átmérőjét, amelybe ha ellenséges egység lép, azonnal megtámadja, stb. Hihetetlenül korrekt a msterséges inteligencia is. A régimódi grafikát és hanghatásokat leszámítva, mindenben felveszi a versenyt napjaink csodáival.

Tőletek is várok hasonló kedvcsinálókat.:)

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#2) Parker


Parker
tag

Nem tudom ismeri e valaki a Monkey Island sorozatot. Régi nagy kedvencem. Van úgy,hogy néha játszok vele a régi szép időkért. Guybrush Threepwood 4ever!!!:DD

blööööööeeeeeeee

(#3) Egon


Egon
nagyúr

Azt hittem, kicsit nagyobb lesz az érdeklődés...:U
UP!

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#4) Egon


Egon
nagyúr

Senki sem játszik régi játékokkal?!? :(

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#5) L_ajos válasza Egon (#4) üzenetére


L_ajos
őstag

Dehogynem :)

Én pölö: Hpantasmagoria 1-2, Under a killing moon + Tex Murphy: Pandora Directive, Oversure (ez a 3ik rész). Főleg kalandokkal. RAMA, Duke 3D :D stb.

Imádom a retro gamesokat :D

PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S20+ | Canon EOS 1300D Kit

(#6) Tithian válasza Egon (#1) üzenetére


Tithian
őstag

Nehézségét tekintve sem mai játék, sok pályát soha nem sikerült megoldanom, de most majd előveszem újra, hátha okosabb lettem.
A 800x600-as felbontás támogatása is korát megelőző dolog volt benne, ahogy a lények tárgyhasználata is. Sok mai RTS-sel ellenben itt tényleg számít a stratégia, 'N' egységet nem 'N+1' egységgel kell legyőzni, hanem komolyan meg kell gondolni, mit is teszünk. A mesterséges intelligencia szerintem is kiváló, nagyon érti a dolgát és pont a legérzékenyebb pontokon támad.
Egyébként már csak azért is jó játék, mert nem láttam azóta sem olyan RTS-t, ahol órákat szenvedntem volna egy szalámis szendvics vagy görögdinnye elfoglalásával :)

</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."

(#7) Egon válasza Tithian (#6) üzenetére


Egon
nagyúr

:C:C:C
Végre valaki, aki ismeri a progit...:R:R:R

Szerk.: egy pár pályát én is csak a (nagyon fanatikus) haverral együtt tudtam teljesíteni. Végülis sokszor tényleg a taktika meghatározása a nehéz, utána már a kivitelezés egy fokkal könnyebb (kivéve a sok egységet felvonultató pályákon, ahol nagyon kell figyelni, többfelé is). Pl. volt olyan pálya, amit izomból akartunk lenyomni, holott tényleg csak a kaja elfoglalására kellett koncentrálni.

[Szerkesztve]

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#8) HaaS válasza Egon (#1) üzenetére


HaaS
addikt

Hogy is volt:)?

''- Oooold maan, you seek the Spell of Mastery!
- You have come to meee... my work has already met... its... end...
- If that is the truth... than you work my STAFF!!!
(tílululu- tíílululu...)
- Nooo... noooo... aaaaaaAAAAHHH!!!''

:))
Én is próbálom hinteni az igét más fórumokon, de nem nagyon pörögnek az emberek e sorokra.
A MoM mindenidők legjobb játéka, még mindig jönnek ki frissítések a régi alapra. (Jópár kisebb bugot kijavítottak az eredetin, így (még) egy kicsit nehezebb már:). Belegondoltatok már? Lassan tíz éve játszuk, kisebb megszakításokkal:))!
Akit érdekel, annak szólok, hogy van benne egy kis apróság, amire csak ötévnyi játék után figyeltem fel. Ha felderítővel megtámadtál egy node-ot (ha meghal a meneküléskor, ha túléli, mindegy), akkor a jobb oldalon középen utána már kiírja, hogy mi van benne, nem kell térképeket, meg emlékeztetőket írni. (Igen fontos info, enélkül baromi nehéz a játék.) Azért mondom csak el, mert jópár megrögzött MoM-ossal beszélgettem, és van akinek kimaradt ez a dolog.

Imádkozzunk, hogy ne csináljanak remake-et belőle.


Megemlíteném még a Neuromancert... csodálatos perceket szerzett. Aki nem emlékezne: amolyan hacker gamma volt, mindenféle implantokat tudtál magadba szerelni, de a sztori is nagyon jó volt. Az szerverek bombázása mindenféle proggival meg maga volt az adrenalin. Ott is kellett hardvert venni, szoftvert újítgatni, király volt.

Hacker gammák ma is jönnek ki, az adrenalin megvan, sztori, mondanivaló semmi.

Nah üdv,
HaaS

"a sárkány is csak ember" - oxox

(#9) HaaS válasza HaaS (#8) üzenetére


HaaS
addikt

a ''than'' az ''then'', de mindegy.

"a sárkány is csak ember" - oxox

(#10) Egon válasza HaaS (#8) üzenetére


Egon
nagyúr

:R:R:R:R:R:R:R:R:R:R:R:R
A verziókról. Anno nekem az 1.0-s volt meg először. Hát az (sajna) valami hihetetlenül bugos volt...:( Mivel EMS-t használt, a gagyi memóriakezelés minden lehetséges problémája megjelent. Általában fix helyen fagyott. Ennek ellenére hihetetlen élményt nyújtott. Még nem volt normálisan kiegyensúlyozva, így a lövő egységek nagy fórt jelentettek (körönként kétszer lőttek). Előfordult olyan bug is, hogy ha egy csatában megidéztél egy Phantom Warrior-t, akkor menekülés esetén (kis szerencsével) megmaradt a csapatban...:) Az elején igen nagy segítség volt (tapasztalatlan egységek gyakorlatilag nem sebezték meg).
Utána az 1.20-as verziót kaptam meg. Abban már megjelent a Summon Champion varázslat (és egy csomó ütős hős) is. Az utolsó verzió (tudtommal) az 1.31-es.
Hősök: nekem a távolsági fegyvert használó hősök jöttek be. Sajna néhánynak véletlenszerűen adja csak be az Arcane power tulajdonságot, pedig az nagyon sokat jelent. Konkrét kedvencek: Warrax, Malleus, Allora (őket mindig viszem); Morgana, Elana, Ravashak, Yramrag, stb. Egy jó link: http://mom.diaspora.ru/txt/heroes.doc/Document/warrax.html
Fajok: kedvenceim az elfek (mágia bónusz, longbowmen és elf lord egységek: előbbi nagyon jól véd, és gyorsan gyártható), nomádok (pénz bónusz, illetve egy csomó erős/használható egység: horsebowmen, ranger, griff stb.), esetleg emberek (paladin).
Mágiák: személyes, mindenkori kedvencem a Sorcery (phantom warrior és beast, air elemental, guardian wind, flight, invisiblity, wind walking, supress magic, time stop stb.), de nagyon ütős a Nature is (főleg a change terrain és a transmute varázslatok, valamint az iron skin, regeneration stb.).
Ami kihasználható (cheatszagú) dologról tudok:
- Chaos Channel varázslat: háromféle bónuszt ad (véletlenszerűen valamelyiket), permanensen. A démonbőr (elvileg plusz 2 defense) nagyon ütős: eleve plusz 3 pontot ad a védekezéshez, de a csatában (ha megnézed) ez felugrik 6 pontra!!!
- az 50 körös limit a csatában (ha 50 körig nincs vége a csatának, akkor gyakorlatilag menekülést nyom a támadó seregre; így páran el is hullhatnak). Elég egy gyorsabb egység védelemnek, és a támadó szörnyhordákat körbe-körbe rohanással meg lehet így szivatni.
Remake: ha igazán jó lenne, jöhetne (az egy-két apró hibát, hiányosságot jó lenne kijavítani; pl. ha már van 6 kigyúrt, demi-god szintű hősöd tutkó varázstárgyakkal, uncsi lesz a game: mindenkit nyomsz mint bélyeget), de hát valszeg tényleg elcsesznék...:(:(:(

Öröm volt felidézni ezeket a szép emlékeket...:C

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#11) sharpapa


sharpapa
aktív tag

Stunts, Raptor Wolf3d , Wacky Whels , Ignition és Terep2 über alles:R:R:R

"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)

(#12) Juve


Juve
aktív tag

Amikkel még most is néha játszok: Transport Tycoon Deluxe, Championship Manager 97/98, Starcraft, Ignition.

(#13) HaaS válasza Egon (#10) üzenetére


HaaS
addikt

Hali!

Jahh, a régi MoM-ban ütöttek-vertek a mágusok keményen, akkor még én is High Elfekkel nyomtam. Kellett néhány tank és 5-6 mágus szétszedett mindent, pillanatokon belül.
Akkor még működött egy nagyon jó kis bug, azt szerettem. Van ugye, hogy be lehet fejezni úgy építkezéseket, hogy arannyal megveszed (kipótolod) a hiányzó részt. Namost az első verzióban ez úgy nézett ki, hogyha kipótoltál egy épitkezést dupla maniért, akkor megkaptad az érte járó építkezési pontokat. Azaz: kellett mondjuk egy templom (100 pont), elkezdtél építeni mondjuk Settlerst (60 pont). 30 pontnál, amikor a Settlers épp felén volt, megvetted a pótlást (extra 30 pont de kétszer!!!), visszaváltottál templomra, és lááám... 90 megvan a 100-ból:))! Sajnos legnehezebbb fokozaton e kis csalás nélkül esélytelen volt játszani. És rengeteg lóvét spórolt.
Sajna már nem műxik.

A Sorceryből én csak az első két könyvet választom mindig, hogy kezdhessek a Phantom Warriors-szal. Ez a kezdeti terjeszkedésnél elengedhetetlen, ugyanis átütik a normál páncélokat. Ergó Phantommal kezdesz, azonnal mindent mágiára, addig, amíg egyet legalább el tudsz varázsolni, aztán indulhat a banzáj, mert a városokat csak gyalogosok védik. Jó esetben.
Mindig bekapcsolom a Warlord címet is az elején, így minden unit eggyel magasabb tapasztalati szinten kezd, és elérhetik az Ultra Elite státuszt, ami igen finom kis dolog.

Nagyon-nagyon jó kezdeni a kis halflingokkal! Meglepően erős kis nép, a luck és az olcsó kis egységek piszkos jók, jól szaporodnak, terjeszkedni király, és nem utolsó sorban csökkentik az unrestet. Ezzel elárultam egy választ de sebaj... nézzétek meg ezt itt:
Bővebben: link :))
Ha valaki a memóriáját szeretné próbára tenni, csak rajta! Jó kérdések, én vesztettem néhány pontot:/

Szóval inkább a kezdeti terjeszkedésnek, diplomáciának vagyok a híve, aztán leigázni egy high elf várost... sajnos túl lassan szaporodnak, hogy érdemes lenne velük kezdeni. Magasabb fokozaton túl sok időt veszt az ember.
Az 50 körös limitet nem ismertem:) addig sohasem tartott a dolog...

Üdv, HaaS

"a sárkány is csak ember" - oxox

(#14) szalai56


szalai56
senior tag

Ha már retró akkor csakis ImperiumGalactika 1-2. Még manapság is játszom vele. Csak az IG1 miatt raktam össze egy 486-ost.

Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/

(#15) Egon válasza HaaS (#13) üzenetére


Egon
nagyúr

Tuti a link!:C
Három hibám volt, de az egyik csak azért, mert elírtam egy szót...:B

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#16) Egon


Egon
nagyúr

Nem hiszem el, hogy senki többet...:(

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#17) HaaS


HaaS
addikt

Ascendancy-re emlékeztek:)? Mennyit toltam, jóisten! Nagyon korrekt gamma volt:)!

"a sárkány is csak ember" - oxox

(#18) Ati_X_321


Ati_X_321
aktív tag

Most újra meg akarom szerezni a Nightmare on the elm street című játékot.
általános elsősként toltam vele 286-oson, de szerintem nagyon félelmetes volt, majd be szartam tőle, féltem is vele játszani (de azért jó volt)

(#19) SVD_Dragunov


SVD_Dragunov
csendes tag

Udv

Akkor is a Pirates! az uber alles meg a C64-rol :)

Szerencsere Sid bacsi nem cs..te el az uj verziot se, Sajna. mert igy van hogy napi 8 oram van benne...

Ma jo..en is bevallom hogy letoltottem egy eve a MoM -ot ujra, csak sajna mem gondok miatt nem indult el :)


Udv

(#20) Thelric


Thelric
csendes tag

Egon-nak:

C64-en (és más mikrogépeken) volt egy másik Master of magic!
teljesen más game. Életem első végigjátszott gammája volt...

A PC-s MoM-ban egyébként Jaer, the wind mage a király. Wind walking-ja van, amivel az egész hozzá tartozó sereg(!) a felszín felett lebegve mozog. Jaer, mint vezér kap valami jó kis +movement-es cuccot, így az egész sereg vele együtt két kör alatt körberohanta a kis generált világot.

Fajok között a Klackon-on a favoritjaim. Nyugis népség, nincs lázongás. Hangyaszorgalom :)
A harci egységeik messze a legdurvábbak (Stag Beetle). Nagy monstrum, én meg ugye Warlord vagyok...

A legjobb ütőember pedig Fang, the draconian. Néhány szintlépés után és némi tápos cuccal egyedül megnyerem (sokszor) az egész játékot vele.
Persze Impossible fokozaton.

Tényleg nagyon jó kis game. Néha hiányzik.
:o:O:F

(#21) horrich válasza szalai56 (#14) üzenetére


horrich
csendes tag

Az imperium galactica 1-el én is sokat nyomtam anno:D Nagyon jó játék volt és mekkorák voltak már azok a olcsó in-game videk pl. amikor a család videóüzenetet küldött otthonról..(tod a csaj az ölébe ültete a gyereket aztán '' szia apu!,jaj de hiányzol , anyuval ma elmentünk az ürhajó múzeumba......''):DD istenem szétröhögtem az agyamat rajta.....ezek magyarok voltak?mert nagyon szarul játszották a szerepüket(aki nem tudná élőszereplös moviek voltak benne)

[Szerkesztve]

AZ BIZTOS!!!

(#22) (ÉN)közPONT válasza horrich (#21) üzenetére


(ÉN)közPONT
senior tag

RasterBike 1988 (Amiga 500):R

Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black

(#23) horrich


horrich
csendes tag

Descentel ki nyomta?én anno a 486os korszakom felét azzal ba**tam el:D

AZ BIZTOS!!!

(#24) warren20


warren20
tag

ismeri vki a scorch nevű játékot?Talán első számítógépes játék amivel jáccottam..de azóta is bármikor leülnék vele jáccani..csak hát xp-nehézkes..:S:(

>>>>>>>>>>Ceterum censeo, Carthaginem esse delendam<<<<<<<<<

(#25) HolloW válasza horrich (#23) üzenetére


HolloW
senior tag

Húúú a Descent az télleg jó volt, még fater is végig tolta [kép][Szerkesztve]

STEAM - KOBRA KAI!

(#26) mr.ki


mr.ki
aktív tag

Knight's Bounty c64-ről???? Aki ismeri az tudja hogy a Heroes sorozat egy klón.::R:R
De a jobbik fajtából:):):)

Forza **Juventus* !! Nem állunk meg 3 csillagig és utána sem! 32 scudetto

(#27) Viktor77 válasza mr.ki (#26) üzenetére


Viktor77
félisten

King's Bounty.

Hányszor játszottam én azt végig... A floppy B oldalát felülírta a progi, így mindig kellett egy ''tiszta'' lemezt tartani külön és minden végigjátszáshoz újramásolni. :)

De igen, igazad van, a HoMM sorozat elődje egy 1MHz-es gépen. Aki teheti próbálja ki.

Some people move on, but not us ... not us

(#28) gerjus


gerjus
aktív tag

bizony bizony a descent es a scorch az nagyon oda rak !! De a jo oreg ZX spectrum mindent visz !!! :DD:DD

Apropo kergetunk egy retro gamet amirol csak annyit tudunk hogy napokat jatszottunk vele :DDD, Monsternak hivjak es egy 8 tolteny taros vinyoval kellet zombikat meg kesdobalo nyanyakat irtani egy hazban !! Nincsen meg valakinek !! mit nem adnek ha jatszatnek vele meg1x !! a netet mar felturtam de semmi valszinuleg nemcsak siman monster volt a neve !!

Koszi szepen ! csaoo

jelzem az uj scorch 3D nem olyan rossz!

Never trust a computer you can't throw out of the window! - http://www.flickriver.com/photos/gerjus/

(#29) ollie válasza mr.ki (#26) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

A HOMM sorozatot ugyanaz csinálta, mint a King's Bounty-t. :)

Egyébként ha valakit érdekel, megvan nekem C64-re (emun tökéletesen fut), ill Amigára is (ez is fut emun).

****

(#30) mr.ki válasza ollie (#29) üzenetére


mr.ki
aktív tag

Nekem is megvan:)

Forza **Juventus* !! Nem állunk meg 3 csillagig és utána sem! 32 scudetto

(#31) krokk


krokk
senior tag

ha jól látom nem látok linket tehát tessék: Bővebben: link
retro gyüjtemény:) nagyon sok és jó játék + emulátorok...

apám szerintem az utóbbi 10évben nem játszott ennyit:) megtalálta a settlers 1et:DD
ez ugye nem számít warez-nak?... :)

the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it

(#32) mr.ki válasza ollie (#29) üzenetére


mr.ki
aktív tag

Tudsz ajánlani egy emut a Psycho Pinball-hoz??

Forza **Juventus* !! Nem állunk meg 3 csillagig és utána sem! 32 scudetto

(#33) ollie válasza mr.ki (#32) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Milyen platform? Amiga vagy C64?
Általánosságban:
Amiga: WinUAE 1.0 (nem régen jelent meg)
C64: WinVice (legújabb verzió) vagy CCS64 (szintén zenész).

Ezek az emulátorok ingyenesek, bár az Amigáshoz kell eredeti Amiga kickstart, ami nem ingyenes.

****

(#34) mr.ki válasza ollie (#33) üzenetére


mr.ki
aktív tag

Psycho Pinball dos-os játék, nem tudsz valami jó dos emut?

Forza **Juventus* !! Nem állunk meg 3 csillagig és utána sem! 32 scudetto

(#35) zoa


zoa
tag

Amikor en fiatal voltam nem lanpartyk voltak hanem kozos Wizzard of Wor ozasok C64en. Meghat en nagyon sokat jatszottam a Miners 2049er el. Amiga nekem kimaradt, de pcn a stunts maig verhetetlen, nomeg az inca sorozat es a Lucas kalandok.

Kedvenc szinem a szivarvany

(#36) ollie válasza mr.ki (#34) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

DosBox Bővebben: link

És tölts le hozzá egy GUI-t is. Bővebben: link

****

(#37) L_ajos


L_ajos
őstag

Végre sikerült megszereznem a Crusader: Ne Remorse ill No Regret cuccot (1996-97) iszonyúan letudja kötni az embert :D sokkal jobban mint a mai csili vili csodák :( :)

PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S20+ | Canon EOS 1300D Kit

(#38) ollie válasza L_ajos (#37) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Milyen típusú játék?

****

(#39) LJoE válasza L_ajos (#37) üzenetére


LJoE
senior tag

az nagy jóság

ollie: amolyan sci-fis mászkálós, lövöldözős, gondolkodtató, 3d izometrikus labirintusos jellegű dolog
nagyon igényesen megcsinálva
és ahogy L_ajos írta órákat el lehet szöszölni vele

[Szerkesztve]

Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!

(#40) L_ajos válasza LJoE (#39) üzenetére


L_ajos
őstag

Igy igaz :)
És egy jól bekonfigolt DOSBoxal csodákra képes :D
De éppenséggel találtam még pár igenjó anyagot régi nagy kedvenceim közül :)

Pölö az első RPG (szerű) amivel nyomtam a Stonekeep :)

Ezis igen csábítgat hogy játszam vele..és emléxem hogy 11k-ért vettem eredetibe annó :)

De az minőség volt és még mai szemmel is az :)

PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S20+ | Canon EOS 1300D Kit

(#41) zoa válasza L_ajos (#40) üzenetére


zoa
tag

Honnan szerezted ezeket a game-eket? A stonekeep engem is erdekelne.

Mas. Emlekeztek meg az American Laser Games es jatekokra? Pl. MadDog, DrugWars stb. nna azok is tetszettek, bar mondjuk max 2-3x jatszottad vegig utanna ismerted de azert jok voltak.

Kedvenc szinem a szivarvany

(#42) horrich válasza zoa (#41) üzenetére


horrich
csendes tag

Úgy emlékszem a Stonekeep-et adták egyszer 2000 tájékán az egyik PCGURU-hoz full-játékként...

AZ BIZTOS!!!

(#43) horrich


horrich
csendes tag

Raptor,Jazz Jackrabbit,Full Throttle... mondanak ezek a nevek valakinek vmit?Nekem könnyeket csalnak a szememre.....:O

AZ BIZTOS!!!

(#44) horrich


horrich
csendes tag

Régi játékokért ide is érdemes jönni....
Bővebben: link

[Szerkesztve]

AZ BIZTOS!!!

(#45) zoa válasza horrich (#44) üzenetére


zoa
tag

a http://retrogames.intranet.hu is jo

Kedvenc szinem a szivarvany

(#46) zoa


zoa
tag

Ha vkit erdekel szereztem egy csomo american laser game jatekot.

Kedvenc szinem a szivarvany

(#47) L_ajos válasza zoa (#41) üzenetére


L_ajos
őstag

Nem akarok warezolni (de torrent csodákra képes) Amugy nekem megvan eredetibe :D ÉS Árultam is....de inkább megtartom....felbecsülhetettlen érték :)

PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S20+ | Canon EOS 1300D Kit

(#48) zoa válasza L_ajos (#47) üzenetére


zoa
tag

Hat nem semmi el ne add ha eredetibe van meg komolyan ezek csak az ilyaen retroszereto emberkeknek ertek mas ezt nem tudja ertekelni

Kedvenc szinem a szivarvany

(#49) mr.ki válasza ollie (#36) üzenetére


mr.ki
aktív tag

A hangot és a grafikát értékekre érdemes általában beállítani, mert sajnos ez a Psycho
Pinball még mindig nem akarja az igazságot.

Forza **Juventus* !! Nem állunk meg 3 csillagig és utána sem! 32 scudetto

(#50) mr.ki


mr.ki
aktív tag

Emlékszik még valaki c64-ről a Creature-t? Tudjátok valami bagolyszerű lény melynek meg kell mentenie a társait. Szerintem még mindig benne van a legvéresebb és legbrutálisabb játékok között. :))

Forza **Juventus* !! Nem állunk meg 3 csillagig és utána sem! 32 scudetto

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Retro játékok
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.