Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jogos, az RE2 Remake-ben Claire és Leon motivációi is nagyon képlékenyek és nagyon gyorsan exponálódnak át valami másba, illetve Ada sztorija is sokkal jobb és talán hitelesebb is az eredetiben, mint a Remake-es verzió.
Engem az nem annyira zavart, hogy Leon "köcsög" lett (az RE4-ben is az volt, a 4 Remake-ben árnyalták picit, de közben meg rá is játszottak párszor, főleg bossfight-ok előtt), az nagyobb "baj", hogy a 2 remake-ben nem naivnak, hanem inkább egyszerűen butának tűnik.
Az Irons-os és Berkin-ék átíratai viszont szerintem nem lettek rosszabbak.
A játékmenet szerintem is megunhatatlan, abszolút kedvenc.Én most inkább a Requiem kiegjét várom nagyon, ha az lesz, aminek pletykálják, a Code Veronica helyett meg inkább egy RE5 Remake-et vártam volna jobban (várom egy ideje), de így is kíváncsi vagyok
. -
Hú, Nagyon köszönöm a részletes és korrekt hsz-t, szeretem, ha tudunk úgy nem egyetérteni valakivel, hogy közben talán maximálisan átlátom, hogy mi és miért nem tetszett Neked (szoktalak olvasni mobilos topikok alatt, ámulok a kamerákkal kapcsolatos tudásod előtt, a fene gondolta volna, hogy egyszer Veled fogok videójátékról elmélkedni).
Úgy látom, én nem vagyok azért akkora és olyan régi RE fan, mint Te, és épp a RE4 volt az első (nem a remake) amit játszottam (és azóta mindent).
Nyilván nem véletlen, hogy olyasmi élményt keresek, mint amivel anno beleszerettem a sorozatba, miközben meg a sorozat csúcsa szerintem az RE2 remake (eddig).Nincs vita közöttünk abban, hogy a Requiem 'gonoszai' és sztorija elég 'félkészek', egyrészt az Umbrella fedő, utód - és konkurens cégei és ezek viszonyai stb. már önmagukban katyvaszos, és tényleg csak az Elpis-es húzás adott értékelhető csavart bele (ami viszont nagyon tetszett nekem is, elég sokat 'vitáztam' róla Reddit-en), illetve Zeno és Gideon is egyszerűen csak leölni való 'semmilyen' gonoszok voltak.
Zeno-t viszont én nagyon le akartam gyakni Leon-nal (Klón Wesker, vagy sem, azok ketten sosem találkoztak és nagy poén lett volna), és elég morc lettem, hogy nem volt opció, a másik pedig az n+1. gigatakonnyá mutálódó őrült tudós, ilyen is volt már jó pár, ráadásul végtelenül buta lett a fight is, ezt is elismerem.Nekem a hangulat, a karakterek és a szerintem kiválóan adagolt nosztalgia adja el és helyezi kiemelt helyen a polcra, nagyon tetszik, amikor okosan ad súlyt egy jelenetnek hasonló trükk, pláne számomra nem közömbös karakterrel kapcsolatban - nem tagadom, hogy ez fan service, de itt nálam működik.
Ada-t hiányoltam nagyon, talán érthető okokból, de ebből úgy látom lesz valami. -
Szerintem nagyon jól érzékelteti a játék Grace-en keresztül, hogy milyen a jeges, páni félelem, ami még egy Quantico-ban (még ha csak elemzőnek is) képzett szövetségi ügynököt is lebénít.
Itt ez volt a cél, nem hogy bemutassák a következő tökös csajt, aki ásítozó nyugalommal öli tucatszámra az élőhalott hordát, és nem hogy nem sikolt fel, de még csak kettőt sem pislant, mikor a három méter magas Mr. X. félkézzel eltol az útjából egy helikoptert, hogy aztán meginduljon felé letépni a fejét.
Ilyen karakterből van már 3-4 a franchise-ban.Nem kell minden szereplőnek rendíthetetlen, született Jill Valentine-nak meg Claire Redfield-nek lennie
.
Nekem nem ez a bajom Grace kapcsán. -
Ne így nézd.
A 'sebezhetőség' érzete egy horror játékban kifejezetten, hát a 'tetszetős' nem a legjobb szó, de mondjuk úgy, előnyöss megközelítés, abból a szempontból, hogy nagyobb a tétje annak, ha rejtőzködés/menekülés közben rossz döntést hozol.A Capcom-nál már a fejlesztés indulásakor világos volt, hogy egyszere akarnak az RE7 és az RE4 rajongóinak is kedvezni a Requiem-mel, és mivell Leon-nal értelemszerűen nem nagyon lehetett lopakodós-bújkálós szegmenseket csinálni, a pasas elvégre pörgőrúgással közeledik egy tankhajó méretű, megatakonnyá mutálódott ellenhez is, így kellett valaki más.
Így egy Grace - féle karakternek mindenképp van helye (ahogy írtam, nem vagyok biztos benne, hogy ehhez egy új karaktert be kellett-e mutatni, mert lett volna másik tökéletes választás az eddigi merítésből, de ez van).
Az meg a másik, hogy sokkal jobb döntés ez így, mint a mai trendek szerint egy új, n+1 - edik girlboss karaktert behozni, na, nekem attól forogtak volna a szemeim
- -
Életemben nem játszottam FPS nézőpontban Resident Evil-t addig (és azóta sem, ha váltható a nézőpont a szokásosra), eltartott egy darabig, amíg megszoktam és megláttam a látszólag vontatott, picit új, picit fura rendszerben azt, amit az RE játékokban amúgy szerettem, és végül így sikerült befejezni.
Más kérdés, hogy a később bemutatott RE2 remake szerintem kategóriákkal fölötte van minőségben, hangulatban, karakterekben, mindenben. IS.Én a Witcher játékokkal nem boldogulok.
Rengeteg a dícséret feléjük, nagyon sokan szeretik és már itt is ajánlották nekem őket, de egyszerűen nem bírnak lekötni, nem tud érdekelni annyira, hogy végig is toljam őket. Egyik se.
Pedig bizisten próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elfelejtettem a film címét
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Formula-1 humoros
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.