Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem nagyon jól érzékelteti a játék Grace-en keresztül, hogy milyen a jeges, páni félelem, ami még egy Quantico-ban (még ha csak elemzőnek is) képzett szövetségi ügynököt is lebénít.
Itt ez volt a cél, nem hogy bemutassák a következő tökös csajt, aki ásítozó nyugalommal öli tucatszámra az élőhalott hordát, és nem hogy nem sikolt fel, de még csak kettőt sem pislant, mikor a három méter magas Mr. X. félkézzel eltol az útjából egy helikoptert, hogy aztán meginduljon felé letépni a fejét.
Ilyen karakterből van már 3-4 a franchise-ban.Nem kell minden szereplőnek rendíthetetlen, született Jill Valentine-nak meg Claire Redfield-nek lennie
.
Nekem nem ez a bajom Grace kapcsán. -
Ne így nézd.
A 'sebezhetőség' érzete egy horror játékban kifejezetten, hát a 'tetszetős' nem a legjobb szó, de mondjuk úgy, előnyöss megközelítés, abból a szempontból, hogy nagyobb a tétje annak, ha rejtőzködés/menekülés közben rossz döntést hozol.A Capcom-nál már a fejlesztés indulásakor világos volt, hogy egyszere akarnak az RE7 és az RE4 rajongóinak is kedvezni a Requiem-mel, és mivell Leon-nal értelemszerűen nem nagyon lehetett lopakodós-bújkálós szegmenseket csinálni, a pasas elvégre pörgőrúgással közeledik egy tankhajó méretű, megatakonnyá mutálódott ellenhez is, így kellett valaki más.
Így egy Grace - féle karakternek mindenképp van helye (ahogy írtam, nem vagyok biztos benne, hogy ehhez egy új karaktert be kellett-e mutatni, mert lett volna másik tökéletes választás az eddigi merítésből, de ez van).
Az meg a másik, hogy sokkal jobb döntés ez így, mint a mai trendek szerint egy új, n+1 - edik girlboss karaktert behozni, na, nekem attól forogtak volna a szemeim
-
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- LG QNED MiniLED Gaming Televíziók -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.