Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Navaren

aktív tag

LOGOUT blog

Hú, Nagyon köszönöm a részletes és korrekt hsz-t, szeretem, ha tudunk úgy nem egyetérteni valakivel, hogy közben talán maximálisan átlátom, hogy mi és miért nem tetszett Neked (szoktalak olvasni mobilos topikok alatt, ámulok a kamerákkal kapcsolatos tudásod előtt, a fene gondolta volna, hogy egyszer Veled fogok videójátékról elmélkedni).

Úgy látom, én nem vagyok azért akkora és olyan régi RE fan, mint Te, és épp a RE4 volt az első (nem a remake) amit játszottam (és azóta mindent).
    Nyilván nem véletlen, hogy olyasmi élményt keresek, mint amivel anno beleszerettem a sorozatba, miközben meg a sorozat csúcsa szerintem az RE2 remake (eddig).

Nincs vita közöttünk abban, hogy a Requiem 'gonoszai' és sztorija elég 'félkészek', egyrészt az Umbrella fedő, utód - és konkurens cégei és ezek viszonyai stb. már önmagukban katyvaszos, és tényleg csak az Elpis-es húzás adott értékelhető csavart bele (ami viszont nagyon tetszett nekem is, elég sokat 'vitáztam' róla Reddit-en), illetve Zeno és Gideon is egyszerűen csak leölni való 'semmilyen' gonoszok voltak.
    Zeno-t viszont én nagyon le akartam gyakni Leon-nal (Klón Wesker, vagy sem, azok ketten sosem találkoztak és nagy poén lett volna), és elég morc lettem, hogy nem volt opció, a másik pedig az n+1. gigatakonnyá mutálódó őrült tudós, ilyen is volt már jó pár, ráadásul végtelenül buta lett a fight is, ezt is elismerem.

Nekem a hangulat, a karakterek és a szerintem kiválóan adagolt nosztalgia adja el és helyezi kiemelt helyen a polcra, nagyon tetszik, amikor okosan ad súlyt egy jelenetnek hasonló trükk, pláne számomra nem közömbös karakterrel kapcsolatban - nem tagadom, hogy ez fan service, de itt nálam működik.
    Ada-t hiányoltam nagyon, talán érthető okokból, de ebből úgy látom lesz valami.

Új hozzászólás Aktív témák