Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fatpingvin
üzenetére
egy cikkben azt olvastam korábban, már nem tudom, hogy hol, hogy nem árt ezekhez a procikhoz duplára méretezni a tápot. szóval a többszáz watt az nagyon könnyen kijöhet egy akár alap 13.gen procival is.
-
válasz
fatpingvin
üzenetére
de

egyébként nem a k a top, hanem a ks.
az alatta levők közül pl. az i7-13700k sem fogyaszt sokkal kevesebbet, ha megkergeted. tehát az, hogy nem kell többszáz wattokat a prociba pumpálnia, az, szerintem, nem igaz.más.
nekem most az lett a személyes agymenésem, hogy E magon milyen jó virtualizálni. nincs benne ht, csomó mostanában "divatos" szemét nem működik. a 13900k-ban, ha jól emlékszem, van 16 e mag. meg két alza, meg egy ipon...
szóval lehet, hogy nem 13900k-t fogok belerakni, hanem 13900t-t. van itthon 12700t, az bejövős. -
válasz
fatpingvin
üzenetére
hát azé' egy i9-13900k 270 watt körüli tdp-vel simán beránthat csúcsban akár 600 wattot is

-
válasz
fatpingvin
üzenetére
van itthon. [link]
van most az asrockrack-nek ugyanez a kategória alaplapja, mint a linken, ugyanilyen felszereltséggel, mint ez a cikkben szereplő asus. csak nagyjából dupla árat saccolok.szóval ha az asus komolyan gondolja ezt, én komolyan gondolom, hogy lesz belőle itthon.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
fatpingvin
üzenetére
Jó, de az miben áll? Nem a LED sort meg az idegrángás közben meghúzott vonalakat hiányolom, hanem a több fázist a stabilabb működéshez, meg ilyenek. Ha gémelni kell, ide nem?
-
válasz
fatpingvin
üzenetére
asrockrack-nek is van ilyenje

de mondanám a címet, ahova küldhetik az első példányt

-
válasz
fatpingvin
üzenetére
Ja és volt eszük is, az x1 PCI-E slotot az x16 slot mögé rakták, így azt nem fogja kitakarni a VGA kártya. Elég ritka ilyet látni, dicsérendő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Ulefone Armor 33 Pro
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest