- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hmatthew19
tag
válasz
JohnDoe_Hun #919 üzenetére
Mióta frissítettem, még nem próbáltam, de most próbáltam bindelni újra és nem akarta. Töröltem a Xiaomi Community appot, telepítettem ezt: https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi/mi-community/mi-community-5-3-31-release/xiaomi-community-5-3-31-android-apk-download/download/?key=88d083c1ba148122d84f4f69a051e0da011ca4db
Utána ott szó szerint nyomkodtam vagy 10x az apply gombot, nyilván a limitet elérte azt írta ki, aztán próbáltam a bindelest, írta hogy lépjek ki mert nem sikerült. Ki is léptem a fiókból, majd egyből vissza és sikerült.
-
aszti75
senior tag
válasz
Igazán sajnálom.Nekem eddig terjed a tudásom ezzel kapcsolatban.Ötletem sincs,hogy miért nem megy neked.Nekem ez a 2. Redmi Note 13 Pro + ebben az évben,és nekem mind a kettőt sikerült nyitni.
-
axlfsi
veterán
válasz
...én már rég túladtam volna rajta, ha az enyém és nem céges.
Mellesleg a 14 és 15-ös sájomikkal is vannak ilyen gondok? ... mintha azt olvastam volna valahol, hogy kifejezetten a 13-as szopatott ilyesmivel valamiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest