- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
balees
tag
A tok töltöttsége nem látszik az applikációban. Vagy csak nálam?
-
Kotvanyovics
kezdő
Sziasztok!
Akinek van Redmi Buds 5 pro verzió és szokta használni iPhone-al teams meetingekre, illetve gsm hivasoknal:
mik a tapasztalatok, szoktak panaszkodni a hivas tuloldalan, hogy erthetetlen az amit mondotok?Nekem van egy EarFun Air 2 pro fulesem, az nagyon szuper sok szempontbol, viszont ha pl utkozben csendes vonaton, combino villamoson vagyok, akkor nem hallanak a tuloldalon.
Szoval tervezek valtani, mert ez eleg gyakori szitu amikor ez problema szamomra.
Szoval kerlek, irjon akinek van ilyen felhasznalasi tapasztalata.
Koszonom segitsegeteket!
-
tobias88888
őstag
-
facsong
csendes tag
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy ha csak a füles egyik fele van a füledben, akkor kiadja-e mind a két oldal hangját egyszerre? Előre is köszi
-
szkutyi
addikt
Sziasztok! Szerintetek ez(buds 5 pro) felér a Huawei freebuds pro 3-hoz?
Mert adatok szerint igen...árban viszont 3x olcsóbb... -
LQRT
csendes tag
Sziasztok, Érdemes lehet váltani Redmi Buds 3 Pro-ról?
Cserélnem kéne de nem tudom hogy vegyek-e még egy Buds 3 pro-t vagy frissítsek buds 5 re vagy a pró-ra... -
Joe.36
addikt
válasz
tomika1988 #33 üzenetére
Most vettem a Redmi Note 13 pro hoz egy Redmi bus 5 . Nagyon jó telefonálásra, zenére, számomra eddig ez a legjobb ! Ajánlom mindenkinek !
-
tomika1988
csendes tag
Sziasztok!
Redmi buds 5 pro t használok. Olyat tapasztalatom van vele, hogy az Adaptive sound kikapcsol ha megállítom és elindítom a zenét. Van hogy a következő zeneszámnál pár másodperc után bekapcsol, de nem mindig. Valaki tapasztalt ilyet? Adaptive sound nélkül élvezhetetlen a zene. -
freeapro
senior tag
válasz
yodamastah #31 üzenetére
Még irodában nem tudtam kipróbálni az 5 prót, de nagyon jó hangja van.
Santana Ultimate-el tesztelek
A mélyeket tényleg kicsit túltolja. -
-
szkaroly
senior tag
Meglepően jó hangja van a sima Buds-nak. Mondjuk én nem vagyok egy audiofil, de pariban van a kábeles fülesemmel.
-
njnl
aktív tag
A Redmi Buds 3 Promat gondoltam, hogy lecserélem majd erre az új szériára, de számomra inkább csalódás. Alapból, hogy csak száras kivitel van, nekem kizáró ok. Elhagyták a vezetéknélküli töltést amibe nyilván nem halunk bele, de néha hasznos amikor csak a telefon hátlapja elérhető a töltéshez. Imádom a mostanit, mind hangzásban, mind kialakításban. Viszont az aksi gyengülés ellen nincs mit tenni. A gyakori napi 6-7 óra használat mindent megviselne. Várok még egy évet, hátha nem kell gyártót váltanom.
Az pedig, hogy a Xiaomi Earbuds alkalmazás nem kezeli a 3 Prot és külsős alkalmazással kell állítgatni meg megint érdekes vevő viszony...
-
Arm_64
csendes újonc
Mert tény hogy a gyártó honlapján 10 órát bír de én ezzel szkeptikus vagyok mert általában kevesebbet bír mint amit a gyártó mond.
-
Predatorr
őstag
Fizikai gombos sztem nincs, de nem is éreztem szükségét. Modell választékot nézd, mert frissül. Moripodsom volt, klasszisokkal jobb a Samu AKG vezetékesnél (meg is lepett), de tönkrement, és nem tudták cserélni, csak X1 Pro-ra (vagy gyengébb nem aptx-re), amely nem bűnrossz, de az aptx hiányát nagyon érezni, kisebb a hangsugárzó, sokat kellett eq-val is játszani (jetaudio 20 sáv megoldotta), mert nem egyenletes a hangképe. Szóval ezt nem ajánlom. A sima Moripods akkor szuper, ha illik a füldebe, ezért mondtam, h ki kell próbálni, mert ha kimozdul, vesznek a basszusok.
Beszédre mindegyiket jónak találtam, zajban is.
Izoláció nálam nem pálya, nem akarok sehol meghalni, mert a veszélyt meg nem hallom, otthonra van rendes füles. QI értelmét nem látom, mert régimódi vagyok, nekem a töltés maradjon a vezetékben.
Nekem leginkább a hangzás számít, és hogy legyen esetleg játékmód.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest