Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Fizikai gombos sztem nincs, de nem is éreztem szükségét. Modell választékot nézd, mert frissül. Moripodsom volt, klasszisokkal jobb a Samu AKG vezetékesnél (meg is lepett), de tönkrement, és nem tudták cserélni, csak X1 Pro-ra (vagy gyengébb nem aptx-re), amely nem bűnrossz, de az aptx hiányát nagyon érezni, kisebb a hangsugárzó, sokat kellett eq-val is játszani (jetaudio 20 sáv megoldotta), mert nem egyenletes a hangképe. Szóval ezt nem ajánlom. A sima Moripods akkor szuper, ha illik a füldebe, ezért mondtam, h ki kell próbálni, mert ha kimozdul, vesznek a basszusok.
Beszédre mindegyiket jónak találtam, zajban is.
Izoláció nálam nem pálya, nem akarok sehol meghalni, mert a veszélyt meg nem hallom, otthonra van rendes füles. QI értelmét nem látom, mert régimódi vagyok, nekem a töltés maradjon a vezetékben.
Nekem leginkább a hangzás számít, és hogy legyen esetleg játékmód."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali játékos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- E-roller topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Formula-1 humoros
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Spigen AlignMaster üvegfólia iPhone
- Zebra CBL-TC51-USB1-01 Zebra adatgyTC51/TC52/TC56/TC57 Töltő és adatkábel
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest