Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
Eléggé szubjektív műfaj, szerintem nehéz leírni, hogy mit tud egy adott füles. Nekem egy Xiaomi Air 2 van, az elején vékonynak éreztem a hangját, az idő előrehaladtával valahogy mintha jobban szólna (csak sajna az akksija kezd meghalni).
Egyébként "nem-agybadugós" nincs is a kínálatban? Lassan keresném az utódot, de nem sok alternatíva van a 20-30 ezres ársávban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
ma Majdnem pontosan kétszeres áron kerül forgalomba a Redmi Buds 5 Pro változata az alapmodellhez képest. Duplatesztünkben összehasonlítjuk őket és megtárgyaljuk, megéri-e az extra kifizetése.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Könnyebben megjegyezhető mobil számok, olcsón! /Yettel Telekom és One
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest