Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
geryx1
csendes tag
Sziasztok!
Már korábban írtam a nyomtatóproblémámról.
Most abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy ajánljatok nyomtatókat amelyek biztosan kompatibilisek az NSA-val.
A kompatibilitási lista 4 különböző márkájú termék, összesen 9 nyomtatót ír ezek közül 8 tintasugaras 1 pedig lézer (ami nem tetszik).HP - Deskjet D1660 (tinta)
-||- D2660 (tinta)
-||- F2410 (tinta)
EPSON - Stylus T22 (tinta
-||- FX120 (tinta
- ME320 (tinta)
CANON - Pixma IP2770 (tinta)
-||- MP2580 (tinta)
SAMSUNG - ML-1915 (lézer)Szóval ha valaki használ eze(ke)n kívül Lézer nyomtatót az NSA val az legyen szíves segítsen és írja meg, hogy milyet.
-
geryx1
csendes tag
Úgy néz ki, erre ráfáztam.
Van egy HP tintafröcskölőm amit bedugtam az NSA-ba és azonnal felismerte és engedte volna telepíteni az illesztő szoft-ot.
Ebből azt a következtetést sikerült levonnom, hogy a gazdaságosság miatt megvásárolt lézernyomtatóm nem kompatibilis az NSA-val.
-
geryx1
csendes tag
Sziasztok!
A minap beszereztem egy NSA210-et.
Viszonylag könnyedén ment a beállítás, és már a netről is elérem.
Ami nem megy az a NYOMTATÓ.
Nem tudom valamiért feltelepíteni. A szgép nem engedi. ---> Nincs megfelelő jogosultsága ahhoz, hogy a számítógépen ("\\nsa210') nyomtatót adjon hozzá. Akarja más felhasználóként futtatni a parancsot? <-----A számítógép amiről próbálkoztam WinXP van.
Próbálkoztam a másik gépről amin Win7 van ami a következőt írta ---> Nincs megfelelő engedélye a művelet végrehajtásához. <----
A nyomtató típusa: KONICA MINOLTA PP1350w
A nyomtató mind a 2 számítógépre telepítve van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Lenovo Thinkpad T440 (i5 4nd, 12 GB, 120 SSD, HD)
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi