Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
gregory007
csendes tag
válasz
gregory007
üzenetére
Ha kívülről hívom meg ezt kapom vissza:
4���
5.1.30�0���I?>X"?Wu�˙÷����������������i/Lqttj8rZMP�����˙��Got packets out of order -
bucihost
senior tag
válasz
gregory007
üzenetére
Router-en port forward-olod a 3306-as portot a nas hálózati IPjére.
-
veze
őstag
válasz
gregory007
üzenetére
ez segit esetleg?
[link] -
Claude Leon
senior tag
válasz
gregory007
üzenetére
Ilyennel már találkoztam, de azzal is, hogy egyik nap még nem volt semmi, másnap a transmission rendszeresen megrogy, aztán kézzel indítgatva sikerült kideríteni, melyik a ludas, de frissen letöltve megint üzemelt.
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
gregory007
üzenetére
OMG 900db
szerintem igen
állíts le 800-at belőle és meglátod mi történik. Egyszer itt vki írta, hogy 210-es nason 300db torrentnél még nem volt baja. -
kisgyerek85
senior tag
válasz
gregory007
üzenetére
Pár hónapja én is ebbe szenvedtem. Nekem az volt az észrevételem, hogy amikor torrentek futnak akkor "meghal" a nasom. Próbáld ki te is, hogy leállítod az összes torrentet, nyomjál egy restartot és ha újraindítás után jó egy jó darabig akkor ereszd el a torrentet. Ha megfogja akkor ez a baja. (vagyis nálam ez volt)
ffp újratelepítése nálam megoldotta a gondot.A másik ok még lehet az, hogy ha a médiakiszolgáló be van kapcsolva és azon dolgozik a vas. Olvastam olyat aki 1-2 TB anyagra (sok kép is volt közte) elindította ezt a funkciót és a nas több mint 1 napig csak ezen dolgozott.
-
törölt tag
válasz
gregory007
üzenetére
Nézd meg, hogy olyankor mennyi szabad ramod van! A 128MB nem túl sok. Ha elfogy alóla, (pl. mert a torrent, FTP, médiaszerver, stb. felzabálják), akkor meg tud bolondulni. Ugyanez vonatkozik a procira is, mert abban sem bővelkedik.
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
gregory007
üzenetére
Na, másoltam egy 16GB-os fájlt, Samban és FTP-n is. Egyiknél sem ment a hőmérséklet 38 főlé, sőt néha 37-re le is ment.
Hát szerintem ez lesz a gond nálad. Van olyan külső vinyóm amit ha használok adathordozásra és rádugom gépre, hogy másoljak rá az is 50 fokon működik és a HDD sentinel kis ikonja pirassal mutatja már ezt a hőt.
Ha még nem tetted szerintem szedd szét a nast és a port fújd ki belőle. Lehet a venti teli van és nem bírja kivezetni a hőt. -
kisgyerek85
senior tag
válasz
gregory007
üzenetére
De amikor torrentezel akkor nem pörög annyira a merevlemez. Másolás közben gondolom ilyen 15-20MB/s-et tud a 210-es nas is. Szóval itt dolgozik azért a vinyó. Lépj be a nas menüjébe és meg tudod nézni, hogy hány fokos a vinyó. (Programcsoportnál fel kell telepíteni a SMART alkalmazást)
Nálam konkrétan torrentezés közben néma a vinyó. Amikor másolok akkor rendesen hallom.
Jelenleg itt 38fok van. Lehet indítok mindjárt egy hosszabb másolást. -
kisgyerek85
senior tag
válasz
gregory007
üzenetére
Csak terhelésnél jelentkezik? Lehet magas hőmérsékletet jelzi.? Nekem ugyan 310-em van és újkorában csinálta, de egy újraindítás mindig megoldotta a problémát (nas kezelőfelületén soha nem néztem ekkor a merevlemez hőmérsékletét)
-
pacman789
aktív tag
válasz
gregory007
üzenetére
Szia!
Ugyan úgy ahogy az admin felületet éred el ha megvan a port nyitás akkor:
http://username.dyndns.org:81/pkg/phpmyadmin/
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Steam topic
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szerintem igen
állíts le 800-at belőle és meglátod mi történik. Egyszer itt vki írta, hogy 210-es nason 300db torrentnél még nem volt baja.