Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk minden (leendő) ZUK Z2 tulajt a fórumon, szakmai kérdések előtt megkérek mindenkit, hogy a témaindító írást a kérdések előtt mindenki olvassa el! Így néhány felesleges kör megelőzhető.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilajoska1
őstag
válasz tibcsi0407 #1478 üzenetére
Szerintem ezt a nagy gyártók kérték a google-tól hogy hivatalosan adja ki ezt a közleményt hogy ne kelljen kínlódni a fissítésekkel meg a profit miatt . Na jó, már a nexus 5 se frissült .
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
dilajoska1
őstag
válasz easy...rider #1060 üzenetére
A térerővel nincs bajom. Sony-n egydül a gps antennát árnyékolja. Lehet hogu Zuk-nál nem lesz gond vele. Az viszont biztos hogy jóval nagyobb lesz tőle a telfon .
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
dilajoska1
őstag
válasz easy...rider #1046 üzenetére
Igaz nekem még nem Zuk Z2 van de az első alu tokkal nekem az gond hogy ha rajta van a telefonomon akkor nem tudom a gps-t használni mert annyira leárnyékolja. Még kint a szabadbam sem talál jelet ha rajta van a tok.
-
dilajoska1
őstag
válasz tibcsi0407 #86 üzenetére
Igen azt észrevettem
[ Szerkesztve ]
-
dilajoska1
őstag
válasz tibcsi0407 #84 üzenetére
Ezt a romot próbáltad már?
http://zukfans.eu/community/threads/z2plus-global-rom-v3-20161024.530/
-
dilajoska1
őstag
Nekem egyre jobban tetszik . Remélem év végére be tudom szerezni.
Majd a cikkben linkeled ha lesz normális magyar ZUI rom?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest