Hirdetés

2018. július 21., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) ZsZso


ZsZso
(Közösségépítő)

És pár konkrét kérdés: minek hívjam amikor egy bundle -t cancel -re tolnak, azaz félbeszakítanak? Félbeszakítás az érthető?

Mi legyen a neve a programnak? Időbe telt mire rájöttem, hogy GroupBuy funkciót is szeretnék belevarázsolni, ami miatt egy jóval általánosabb név dukálna a programnak.

(#2) [Prolixus] válasza ZsZso (#1) üzenetére


[Prolixus]
(PH! addikt)

Groupsplitter. :DD

Nagyon faszának tűnik, egy privát üzit megspórolva én itt kérnék (privátban) hozzáférést. :R

Pár dolog: Ez a waitlist-es előre lefoglalós dolog szerintem is hülyeség, meg hova is vezetne? Mindenki ezt állítaná be, akkor mi alapján lenne szétosztva az adott játék egy bontásból? Ki milyen hamar rakta fel a waitlistre a játékot vagy mi? És ettől csak kevésbé fair alapelvet tudok így hirtelen elképzelni hozzá.

Csak gyorsan futottam át a posztot és a képeket (meló van :DDD ), de olyat tud a program, hogy egy splitnél játékonként eltérő darabszámot is be tud állítani a bontó?

PL. vesz 2 bundlit, Y játék kell neki Y+X a haverjának, így marad mindegyik játékból 2-2-2-2 de egy játékból már csak 1 van ( a másikból meg egy sem, de ez nyilván irreleváns hiszen be sem állítja a bontó, hogy van ilyenje)...

"És pár konkrét kérdés: minek hívjam amikor egy bundle -t cancel -re tolnak, azaz félbeszakítanak? Félbeszakítás az érthető?"

Mármint amikor a splitter törli a split-et? Akkor szerintem simán csak Törlés.

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#3) ZsZso válasza [Prolixus] (#2) üzenetére


ZsZso
(Közösségépítő)

Köszi a véleményt!

* Waitlist -be tényleg nem mennék bele, mert mélyebb probléma és van ennél sokkal égetőbb is, de sok jót i hozhatna magával.

* Nem teljesen értettem a "olyat tud a program, hogy egy splitnél játékonként eltérő darabszámot is be tud állítani a bontó?" kérdést, még sajna a példával sem, de hátha megválaszolja a kérdésed az alábbi infó.
Bundle felvételénél alaptézis, hogy MINDEN játékot fel kell venned a bundle -ből. Nyílván magadnak is szeretnél minimum 1 játékot lefoglalni - ezt még a bundle készítése közben megteheted (publikálás előtt szól is a rendszer, ha nem foglaltál le magadnak egyet sem).
Ha egyszerre 2 példányt szeretnél bontani azonos csomagból, akkor egyelőre 2 -szer kell felvenned. Felírom magamnak ezt a funkcionalitást is és filózok rajta. Félek ez is nagy meló lenne.

* "Töröl" nem rossz, csak nekem más él a fejemben a törlés szó hallattán, bár lehet lehetnék ennyire rugalmas. Filózok egyet rajta.

Azonnal küldöm a privátot némi infóval ellátva. Előre is köszi! :R

(#4) [Prolixus] válasza ZsZso (#3) üzenetére


[Prolixus]
(PH! addikt)

Köszi a privit, majd ha hazaérek kipórbálom.

Megválaszoltad a kérdést, ezek szerint még nincs olyan funkció amire gondoltam és csak a kerülőutas megoldás van (többször kell "felvenni" ugyanazt a bundle-t).

Törlés kapcsán: Lehet, én ugyanúgy vagyok a félbeszakítással. Félbeszakítani folyamatot szoktak...ha aukciós oldalon kiírsz egy licitálható tételt vagy meghirdetsz valamit egy aprón ami(ke)t utána leveszel, törölni szoktad az oldalról a tételt nem? Vagy törlöd a hirdetést...Nem félbeszakítani...

Persze ez az én logikám....törlés kapcsán első blikkre se nem a portörlés, se nem az adattörlés ugrik be. :) Lehetne esetleg Eltávolítás.

Esetleg Megsemmisítés. Kiírtás. Eltörlés. :DDD

[ Szerkesztve ]

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#5) ZsZso válasza [Prolixus] (#4) üzenetére


ZsZso
(Közösségépítő)

Jó logika, jó lesz az, köszi! "Cancelled flight" => "Törölt járat" , törlés lesz belőle :R

(#6) Mr.Csizmás


Mr.Csizmás
(PH! félisten)

:C

| Cicu & Cica V | id: fritzkandur (#2997 Bnet) | mindenféle geek cucc eladó https://hardverapro.hu/tag/mr_csizmas

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.