Hirdetés

2021. július 29., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Oldman2


Oldman2
veterán

Köszi!

(#2) SUPREME7


SUPREME7
őstag

Szép munka :)

Javaslat, az akciókártyákon jelenjen meg konkrét termék akciónál, hogy melyik domain (webshop), esetleg kis favicon is elég lehet, persze nem szükséges, hogy a user adja meg ezeket, lehetne definiálni előre a népszerűbb, nagyobb webshopokat és url alapján hozzárendelni. A másik, hogy én nem tudtam értelmezni ezt a "következő legjobb ár" mezőt, lehetne inkább ÁK átlagár, vagy valami ilyesmi, ugye a BB topikban is többnyire ÁK árhoz és korábbi árdiagram árakhoz viszonyítunk.

[ Szerkesztve ]

(#3) SUPREME7


SUPREME7
őstag

Egyébként bedobhatnád BB-be, itt a logouton hamar elássa a sok publik blog.

(#4) ZsZso válasza SUPREME7 (#2) üzenetére


ZsZso
Közösségépítő

Nagyon szépen köszönöm a visszajelzéseket! :R

- Domain/webshop kijelzés rajta van a kisebb TODO listámon, de javaslatodra előrébb veszem!
- "Következő legjobb ár" - felveszem jegynek, végtelenül hasznos észrevétel, ami nekem sose jutott volna eszembe, hogy nehezen értelmezhető, mert annyira megszoktam.
- BB -be debobás alatt nem tudom mit értettél. :U Ott is gyorsan elásná magát, ráadásul félek önpromónak minősülne.

[ Szerkesztve ]

armegoszto.hu - közösségi akció megosztó oldal

(#5) SUPREME7 válasza ZsZso (#4) üzenetére


SUPREME7
őstag

Legalább lenne ott hasznos poszt is ;] :) Azért ott lenne "bázisa" ennek a dolognak :)

Még egy ötlet, bár a FAQ-ban azt írod a pár darabos készletes akciót nem szeretnéd, hogy beküldjenek, lehetne egy külön kategóriája, azért te is tudod, többnyire azok a jó dealek :) Ha elfogyott, max dislikeolják, és ha összejön X dislike akkor inakítv/elfogyottként listázni, vagy ki se listázni :)

(#6) ZsZso válasza SUPREME7 (#5) üzenetére


ZsZso
Közösségépítő

A kérdés az, hogy mi számít pár darabnak. Ha nem húzunk meg egy határt, akkor azzal az a baj, hogy minden előtt (is) megnyílik a lehetőség - értsd jófogástól kezdve az eBay -en át az újracsomagolt termékig - és hamar oda jutnánk, hogy a sok poszt között nem lehet megtalálni az értelmesebbet. Bár most az elején nagyon kecsegtető lenne, hogy napi 30 poszt keletkezik, hosszú távon mégis többet ártana mint használna.
Az összes általam nagyra becsült oldalon meghozták ezt a szabályt, amit úgy érzek muszáj itt is érvényesítenem, mert látok benne rációt.

Ettől függetlenül nagyra értékelem ezt az észrevételed is! Hidd el engem is foglalkoztatott a gondolat és sokat töprengtem rajta mire elhatározásra sikerült jutni ez ügyben. Hiszem, hogy a jövőben ha szembe jön velünk egy ilyen szempontból "problémás" akció, akkor elég rugalmasak tudunk majd lenni a konkrét eset körülményeit figyelembe véve.

armegoszto.hu - közösségi akció megosztó oldal

(#7) SUPREME7 válasza ZsZso (#6) üzenetére


SUPREME7
őstag

Értem, persze, ez elég szerteágazó lehet, de igazából kevés webshop van ahol valós készletet lehet nézni, tehát egy bármilyen random akciónál előfordulhat, hogy pár perc alatt már el is fogy a cucc.

Akkor esetleg külön kategória helyett, adott kategóriába, az akció meghatározott ideje helyett, lehetne egy selectből különböző flag-eket választani (Limitált készlet, utolsó darab(ok), feltehetőleg elárazás ;] stbstb ... )

De persze csak ötletelek, mert tényleg tetszik, a megvalósítás főleg :R

(#8) ZsZso válasza SUPREME7 (#7) üzenetére


ZsZso
Közösségépítő

Az általad említett akciók nem lesznek szankcionálva! Ha egy akció hamar lejár, akkor ez van. Reggeli botmixeres akciód remek példa erre: gyanítható volt, hogy nem lesz hosszú életű, de akár az is lehetett volna. Attól, ha egy akciónál az lesz kiírva, hogy "utolsó darabok", még nem lesz elutasítva, legalábbis most ezt hiszem. :B

Címkézhetőség ötlete felmerült már bennem is, de nem öltött még formát a fejemben, hogy hogyan lehetne ezt szimplán kezelni (mind szerkesztés - mind megjelenítésnél). Végigfutottam a jegyeket és ahogy nézem ez valahogy lemaradt a rengeteg más teendő között. Most fel is veszem, hogy ne maradjon el. Köszönöm szépen!

armegoszto.hu - közösségi akció megosztó oldal

(#9) ZsZso


ZsZso
Közösségépítő

És fel is ment egy frissítés:
- Kártyák kinézete megváltozott, tudni most már, hogy ki küldte be és azt is, hogy melyik bolthoz kapcsolódik
- Következő legjobb ár elé tettem egy kis információs ikont magyarázatként

Köszönöm a segítséget SUPREME7!

armegoszto.hu - közösségi akció megosztó oldal

(#10) gyimger


gyimger
őstag

Nagyon tetszik a kezdeményezés, nagyon szépen átlátható a sok akció, egy helyen. Szuper! :R

"...így hát keresd a békét, de készülj a háborúra! Mivel a háború... a háború soha nem változik. A háború, mint a tél. És a tél közeleg."

(#11) Mr.Csizmás


Mr.Csizmás
félisten

:C

| CFNyP VIII | 3D nyomtatás Bp és környéke -> bit.do/fliccprint |

(#12) Oldman2


Oldman2
veterán

A Like-oláshoz Facebook vagy Google bejelentkezés szükséges.

Miért?

(#13) maross


maross
veterán

Szep munka, szerintem van ra igeny, nem csak forumos mellekprojectkent, hanem orszagos szintu oldalkent is. Ha meg nem lett volna otlet meritve a hotukdeals.com -rol, ajanlott. Egyszeru es jo.

eladó új/használt társasjátékaim: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#14) ZsZso válasza Oldman2 (#12) üzenetére


ZsZso
Közösségépítő

Köszi a kérdést! :R

Azért van erre szükség, mert a szavazatok felhasználóhoz vannak elmentve. Ez két szempontból érdekes:
1. Csak egy létező felhasználóval tudsz szavazni. Így elkerülhető, hogy valaki megtorpedózza a közösség által minősített akciókat és 600 kattintással felrántsa a saját akcióját hirdetését az első helyre vagy szétszpammelje a többit. (IP cím ellenőrzés manapság már nem elég)
2. Meg tudod később változtatni a szavazatod.

Ha vannak lennének esetleg aggályaid, akkor nagyon szívesen meghallgatom és beszélhetünk róla. Lehet a GYIKot frissíteném vele, mert biztosan mást is foglalkoztatnak.

armegoszto.hu - közösségi akció megosztó oldal

(#15) ZsZso válasza maross (#13) üzenetére


ZsZso
Közösségépítő

Köszönöm a tippet maross!
HotUKDeals, SlickDeals és ozBargain volt a "múzsa". Rengeteg ötletem van még, csomó dolgot kell javítani és ahogy időm engedi csinálgatom is.

armegoszto.hu - közösségi akció megosztó oldal

(#16) Oldman2 válasza ZsZso (#14) üzenetére


Oldman2
veterán

Értelek, de akkor miért nincs olyan lehetőség, hogy "regisztrált felhasználó"?

Miért kell ebbe bevonni a sokak által "imádott" gigagcégeket?

A kell a kérdés, mint lehetőség persze maradhat.

(#17) vince válasza Oldman2 (#16) üzenetére


vince
őstag

A kérdésre ott a válasz a gyik oldalon a Miért kell Facebook vagy Google fiók a regisztrációhoz? cím alatt.

"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal

(#18) Oldman2 válasza vince (#17) üzenetére


Oldman2
veterán

oké.

(#19) ZsZso válasza Oldman2 (#16) üzenetére


ZsZso
Közösségépítő

Sejtettem, hogy előjön a kérdés, teljesen jogosan és nagyon örülök is neki, hogy beszélhetünk róla.

A fejlesztést egymagam végeztem és a felhasználó regisztrációt túlságosan rizikós és nagy feladatnak ítéltem meg. Több szempontból is:
- jelszót tárolása mindig rengeteg kérdést vet fel
- e-mail visszaigazolás, ellenőrzés (eldobható e-mailek, gmail végtelen fiók + és . jelekkel) hatalmas feladat

Szerintem az utóbbi pont megvalósítása hónapokig tartott volna, így muszáj volt ezt a feladatot "másra hárítanom". Ezek a gigacégek sok erőforrást ölnek bele ezekbe a dolgokba, úgyhogy ezt kényszerültem kihasználni. Ugyanis ha az adatokat könnyen meg tudják hamisítani (botok egyszerűen tudják le és felszavazni az akciókat) akkor az egész oldal értelmetlenné válik, hiszen pont azon van a hangsúly, hogy minden a közösség kezében van.

Hogy miért pont eme két céget "támogatja" az oldal? Mert ezekhez tudtam a lehető legegyszerűbben csatlakozni. Később szeretnék Twitter vagy más social oldalakat is opcióként felmutatni, de egyelőre ennyire futotta. :B Lehet persze, hogy idővel lesz elég energia a normál regisztrációra is, de az óriási meló ha alapos az ember.

Nem tudom mennyire sikerült átadnom a nézőpontom illetve az érveim, örülnék bármilyen visszajelzésnek vagy további kérdéseknek. :R

(#17) vince: Köszi, valóban van ott valami, de nem pont így. Én nagyon örültem Oldman2 kérdésének és annak is, hogy itt egy picit másképp válaszolhatok rá!

[ Szerkesztve ]

armegoszto.hu - közösségi akció megosztó oldal

(#20) ZsZso


ZsZso
Közösségépítő

Elképesztően kedvesek vagytok, nagyon jól esik a sok visszajelzés és a segítség! :R :B

[ Szerkesztve ]

armegoszto.hu - közösségi akció megosztó oldal

(#21) Renok


Renok
senior tag

Nagyon jónak tűnik, köszi a sok munkádat vele. :R
Felvettem a naponta min. 1x megsasolandó oldalak listájára.
Csak így tovább!

(#22) Agostino


Agostino
addikt

hú ez nagyon profi, ment is a nyitólapnak!

                          hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse

(#23) ruti


ruti
Közösségépítő

húú, de király lesz ez ha beindul!
kitartás hozzá, bár tudom, az megvan :)

Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>

(#24) ZsZso


ZsZso
Közösségépítő

Köszönöm szépen a bíztató szavakat! :R Ahhoz, hogy ez jól működjön rátok, azaz a közösségre lesz majd igazán szükség. Nem csak akció beküldéssel tudtok életet lehellni az oldalba, hanem szavazással vagy az akciók jelentésével is (pl. ha lejárt, vagy elfogyott). Ne féljetek interakcióba kerülni vele! ;) Megértem persze, ha barátkoztok még vele, én is szeretem előtte körbejárni a dolgokat, ismerkedni velük, nem egyből belecsapni a közepébe. :))

Ha bármi hibát, furcsaságot lelnétek vagy lenne valamilyen ötletetek, akkor pedig alul a visszajelzés gombbal tudjátok elküldeni őket (még csak be se kell lépni hozzá) vagy természetesen ide is nyugodtan felvehetetitek őket. Köszi, nagyszerűek vagytok!

armegoszto.hu - közösségi akció megosztó oldal

(#25) ruti


ruti
Közösségépítő

pár első körös kérdés, észrevétel - nem fontossági sorrendben, csak ahogy jött:

1. a Profil alatt tölthető Név mező technikai okból van limitálva min. 5 karakterre?

2. a menüsávban minden jó helyen van, de sztem ha a "Divat és ruházat" jobbra mozogna 3 vagy 4 hellyel, az tükrözne egyfajta fontossági sorrendet, és valószínűleg az alá érkező bejegyzések számához is igazodna

3. a Like/Dislike gombokat nem értem, mi vele a szándék? Mire enged következtetni? Emellett vagy akár e helyett sztem több haszna lenne egy olyannak, hogy "Megvettem" "Ennyiért sem venném meg" "Megvettem volna, de lemaradtam" gomboknak.

4. lejárt/elfogyott paraméterezés: ez necces lehet olyanoknál, mint pl. Alza, akiknél a kosárból felszabadulás is fennáll, valamint "csomagokban" teszik ki ugyanazt a terméket, időközökkel

5. én is az ÁK legkedvezőbb árat iratnám be az Akció feltöltő űrlapon, mert azt egzakt. Azonban valahova kellen egy figyelemfelhívás valami ilyen szöveggel, hogy ezzel óvatosan, illetve fenntartásokkal, mivel: "Az Árukeresőn található legkedvezőbb ár nem minden esetben utal meg is rendelhető termékre. Az árszint ellenőrzésénél javasolt az ismert webshopok aktuális árát (is) figyelembe venni."

6. erről jut eszembe a következő feature: webshop kategorizáló - a nem annyira ismer webshopokról adna infót, azzal a célzattal, hogy szabad-e tőlük rendelni, vagy sem. Kellemes és kellemetlen tapasztalatok jöhetnének hozzászólásban, és lenne egy Like/Dislike. Azért nem "ötcsillagozás", mert az "igen-nem" egzaktabb. Ha sok a "nem" (rossz tapasztalás, ami elolvasható a hozzászólásban) akkor nem fognak onnan rendelni, hiába jó ÁK-n.

7. "Újracsomagolt" cimkéről volt szó, én is támogatnám, de sajna valóban rövidek az átfutások. Mire kikerül az Akció, lehet már leütik. De a lehetőséget meg lehetne adni, ha van valaki aki feltolja a "tiszavirág élet" tudatában. Az archivumba bekerül, később is lehet látni, mennyiért eshet be újracsoagoltként, ill. használtpiaci árakhoz támpontot adhat.

Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>

(#26) Mr.Csizmás


Mr.Csizmás
félisten

fork: lehetne egy "game+szoftver" kategória. (vagy digitális termékek)

| CFNyP VIII | 3D nyomtatás Bp és környéke -> bit.do/fliccprint |

(#27) ferensz


ferensz
senior tag

A Like/Dislike gombok sorrendjenek van valami konkret oka, hogy a dislike van a bal oldalon a like pedig a jobb oldalon? Aktiv reddit felhasznalokent nagyon fura, hogy ilyen sorrendben vannak.

Jovobeni bovitesnek login providerek kozul ajanlanam a Microsoft-Github-Gitlab-Apple ID negyest.

"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"

(#28) ZsZso válasza ruti (#25) üzenetére


ZsZso
Közösségépítő

Bocsi késői válaszért:

1. Profil név minimum 5 karakter
Nincs semmilyen különös oka. A 3 karakter olyan non-sensnek tűnt (érezd az iróniát! / Zso a nevem ott /), letolhatom 4 -re, de ez az utolsó ajánaltom! :D.

2. Menüsáv fontossági sorrend (kategóriák)
Hmmm ... nem tudom, hogy fontossági sorrend. ABC sorrendben kellett volna kipakolnom, de ahogy nézem nincs rendezve sehogy. Még az is lehet éppen jó is, mert így beszélünk róla. El lehetne gondolkozni más sorrendeken is, ahogy mondod: akár akció számosság alapján is. Jó ötlet, reflektálok majd, hogy mire jutottam/jutottunk.

3. Like/Dislike gombok az oldal magja, ugyanis így tudják a tagok értékelni az akciókat (mint pl. Redditen). A like gombba mindent beleérthetsz amit írtál. "Megvettem", "tényleg jó akció", "bárcsak lenne rá pénzem", "jujjj ezt nézzétek", stb. . A lényeg annyi, hogy előrébb fog kerülni a listán, többen fogják látni, így segíthetsz kiemelni a jó akciókat.
A népszerűség szerinti rendezés még nem végleges, sok tényezőtől függ majd: mikor posztolták, mennyi plusz/negatív értékelés született, talán a megtekintés vagy kommentek száma is bejátszik. Ezt úgy gondoltam, hogy majd akkor fejlesztem le amikor lesznek már éles adatok és likeok/dislike -ok. Most buta verzióban megy.

4. Újra készleten
Lehet a jelentés funkcióba beleteszek majd egy új opciót is: lejártaknál/elfogyottaknál lesz olyan, hogy újra van készleten, vagy/és a lejártak esetében kiteszek egy gombot, amivel lehet jelezni, hogy újra készleten van. Jó gondolat!

5. ÁK ár
Hmmm, nem tudom. Most tettem ki egy kis információs ikont a következő legjobb ár mellé, ahol az én eléggé szegényes szókészletemmel próbáltam tovább magyarázni, hogy miről is van szó. Kisebb nagyobb-sikerrel :). Még lehet futok vele egy karikát. A bajom az, hogy ÁK n sokszor nincs legjobb ár, olcsobbat vagy valami máson kell keresni ezért nem szeretném a címkébe kitenni az ÁKt, de gondolkozok még rajta. Nincs ebben egyébként ennyi, a lényeg, hogy az Ármegosztó ne az akciónál szereplő eredeti árat írja be. Hozzászólásokban amúgy is lehet korrigálni, vagy jelenteni, hogy van olcsóbb.

6. Webshop értékelés
Későbbre jó lehet, de inkább a távoli jövőbe :). Ezt is feljegyzem.

7. Újracsomagolt
Erre egyelőre nem szeretnék koncentrálni, mert nem erre terveztem az oldalt. Ha ez is egy opció lenne a szerkesztő felületen, akkor komoly teret adnék neki, sőt talán ösztökélném is a felhasználókat arra, hogy ilyen akciókat rögzítsenek. Ez most nem célom, de köszi a feedbacket! Később azt el tudom képzelni, hogy lenne egy rövidlejáratú kategória, ahol ömlesztve lennének a dolgok, szépen elszeparálva a többitől, szóval nem vetettem el teljesen, csak formát és időt keresek neki. Volt róla szó, de jó hogy Te is szóltál, mert így tudom, hogy többeket is érdekel.

Nagyon szépen köszönöm a visszajelzést ruti! :R

armegoszto.hu - közösségi akció megosztó oldal

(#29) ZsZso válasza Mr.Csizmás (#26) üzenetére


ZsZso
Közösségépítő

Bizony, a kategóriákat át kell dolgozni, mert nem jók. A nehézség az, hogy számosságban is kell húzni egy határt és diszjunktnak is kellene lenniük. Valamilyen külföldi oldalból merítek némi ötletet és módosítom majd a kategóriákat (pl. HotUKDeals elég szimpatikus). Köszi, hogy szóltál!

[ Szerkesztve ]

armegoszto.hu - közösségi akció megosztó oldal

(#30) ZsZso válasza ferensz (#27) üzenetére


ZsZso
Közösségépítő

Like/dislike sorrend:
Hát ez megint milyen érdekes már! :) A fejemben volt, szúrta a szemem, de nem fogalmazódott meg a gondolat. Valóban cserélni kell őket! Remek ötlet, köszönöm!

Social login:
Pont tegnap elalvás előtt filóztam azon, hogy MS & Apple kellene, de ha nem írod le, lehet elfelejtem. Github/Gitlab már szerintem túl kocka lenne, azt egyelőre hanyagolnám :). Meglátom mire megyek velük, köszi! :R

armegoszto.hu - közösségi akció megosztó oldal

(#31) Mr.Csizmás válasza ZsZso (#29) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

egy checkboxot beraknék, ha van esetleg ingyen szállítás. (mivel egyre drágább mindenféle futár, posta, van létjogosultsága ha 1-2e-t lehet ezen is fogni)

| CFNyP VIII | 3D nyomtatás Bp és környéke -> bit.do/fliccprint |

(#32) ZsZso válasza Mr.Csizmás (#31) üzenetére


ZsZso
Közösségépítő

Ezt azért nem került fel végül, mert ez nem biztos, hogy egzakt. Pl. Pestre van, de vidékre nem. Vagy mondjuk x összeg fölött van ingyen szállítás. De ha meg paraméterezhető ("Pestre ingyenes szállítás") akkor meg elmegyünk az űrhajó irányba a szerkesztő felüelten, aminek pont az lenne a legfőbb célja, hogy ne rémissze meg azt aki csak egy egyszerű akciót szeretne felvenni :). Érdekes kérdés ez is.

armegoszto.hu - közösségi akció megosztó oldal

(#33) ZsZso


ZsZso
Közösségépítő

Megizzadtam az új verzióval, mert verziócserénél némi gond akadt, de aztán csak sikerült.

Javítva lettek az alábbiak:
- Profil - Megjelenítendő név minimum 4 karakter
- Kategóriák akciók számának megfelelően listázódnak felül (elől a legfelkapottabb akció)
- Kategóriák picit át lettek dolgozva
-- "Baba,mama" és "Játék" helyett "Család és gyerekek"
-- "Divat és ruházat" helyett "Divat és kiegészítők"
-- "Élelmiszerek" kategória bekerült
-- "Gaming" kategória is létrejött
-- "Kultúra" helyett "Kultúra és szabadidő" - Könyv, DVD, stb. mind mehet ide
-- "Irodatechnika" eliminálva
- Likeok megcserélve, bal oldalt a like, jobb oldalt a dislike

Köszi az ötleteket! :R

armegoszto.hu - közösségi akció megosztó oldal

(#34) RexpecT


RexpecT
addikt

Jó kis Vue-s oldal, tetszik ez a Vuetify is, én BootstrapVue-t használok. :)

(#35) Chaser


Chaser
titán

ebből még meggazdulhatsz ( : :R
jó ötlet

_tejesen'® joálapotpan'™_

(#36) ZsZso válasza RexpecT (#34) üzenetére


ZsZso
Közösségépítő

SZAKMA ON
Jótól messze van, még nincs egy éve, hogy Vue -val foglalkozom, de próbálkozom (bár lassan 13 éve dolgozok fejlesztőként). Majd egyszer ha lesz pénzem akkor korrekt design is lehet rajta, de egyelőre ilyen. A Bootstrap is frankó lett volna, csak mivel tipikus örömprogramozás volt, ezért valami frissebbel szerettem volna megismerkedni.
SZAKMA OFF

(#35) Chaser:
"ebből még meggazdulhatsz ( : :R"
Ahhoz sose értettem, valószínűleg azért, mert a pénznél több fontosabb dolgot találtam az életben (bár az se elhanyagolható természetesen). A mázlim, hogy imádom a munkám, segítőkész barátaim vannak és így, hogy ez összeállt végre tán sikerül valami hasznos dologgal segíteni az embereket. Most pl. a világot jelentette számomra az, hogy mennyi pozitív visszajelzés jött és hogy mennyi önzetlen segítséget kaptam tőletek. Ki szakmai tanácsokat adott, ki akciót osztott meg, ki kommentet dobott, ki kritikát vagy ötletet fogalmazott meg. Mind-mind olyan örömöt okoz, amit nehéz szavakba önteni (pláne az én szókincsemmel! :DDD ). Végtelenül hálás vagyok Nektek, mert azt érzem, hogy volt értelme nekilátni és dolgozni vele.

Kétségbeejtő, hogy az elmúlt pár évben az akciók mennyire semmitmondóak lettek és ha nem hagyjuk átverni magunk, akkor milyen munkába kerül, hogy meg tudjuk mondani, hogy egy ajánlat mennyire ütős. 50-85% -os kedvezmények orrba-szájba, aztán ha utánajársz lehet 10% -kal még mindig olcsóbban kapod meg máshol 0% kedvezménnyel. Létrejöttek hát a fórumok, ahol hihetelenül jó közösség verbuválódott össze, de érezhető, hogy kényszerhelyzetbe került. Rengeteg feszültség adódik a sok OFFból, a nehehezen kiszűrhető tartalomból (bár az #akció szűr a BB topikban pl. egész kiválló, de még mindig túl sok a fórum mivoltából adódó korlát). Ezt a feszültséget próbálom kiiktatni és pusztán a lényeget prezentálni. Azonban az oldal tényleg csak egy eszköz, ami akkor működik ha használjátok. Ha valami nem áll kézre vagy nem megfelelő, akkor pedig megpróbálom mihamarabb módosítani azt, így járulni ahhoz, hogy valami igazán jó jöhessen létre, aminek szerintem tényleg csak egy apró százaléka maga a lap: a többi Ti vagytok. Nélkületek fabatkát sem ér az egész.

Na az lesz még még nagy feladat, hogy minél több emberhez elérjen a híre és valóban használják az Ármegosztót. Ez már sajnos teljesen ismeretlen terület számomra és elég messze is áll tőlem a marketing - mint látjátok -, de olvasgatok, fejlesztem magam, aztán végül abból is lesz valami. Muszáj neki! :K

armegoszto.hu - közösségi akció megosztó oldal

(#37) Chaser válasza ZsZso (#36) üzenetére


Chaser
titán

pénzből élünk
el is mosolyodtam, bázze', ez mekkora, és nekem nem jutott eszembe ( :
ha annyi pénzt látsz ebből hogy venned kell egy nagyon számító gépet ( :, akkor költhetsz jótékonykodásra ha segíteni akarsz
ettől független én ezt azért kiaknáznám, hatalmas siker lehet
lehet egyszer még az árukereső is megkeres egy szép nagy csekkel, hátha elfogadod alapon ha lemondasz az oldalról, mert ez igen ismert/látogatott lehet majd idővel, lehet akár jobban mint az övék

szerk:
a világ az fb és egyéb közösségi oldalak - jaj de szép fogalom - körül forog
tehát ismerősök osszák megfele', és azok ismerősei, aztán bepörög
yt-ra is csinálhatsz egy kis videót róla
az emberek azért szeretnek olcsóbban vásárolni ha megoldható, viszont annál kevesebben hajlandóak ezért időt áldozni az életükből
ahogy látom ák-ra is egyre többen írnak véleményeket, a te oldaladra is biztos aki ráfekszik, lehet még én is beírok egy-két jó dealt néha:)

[ Szerkesztve ]

_tejesen'® joálapotpan'™_

(#38) Egon válasza ZsZso (#36) üzenetére


Egon
nagyúr

Köszönjük a Best Buy topic lakóinak nevében is... :R

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#39) RexpecT válasza ZsZso (#36) üzenetére


RexpecT
addikt

Szerintem teljesen használható ez a design és megállja a helyét, tetszik a loading skeleton is.
Fejlesztési javaslat:
Úgy látom hogy nem jegyzi meg az oldal a rendezési beállításokat(még nem regeltem), érdemes lenne localStorage-be menteni szerintem ha a defaultot megváltoztatja a user (vuex-el oldható meg).

(#40) ZsZso válasza RexpecT (#39) üzenetére


ZsZso
Közösségépítő

Köszi a véleményt és az ötletet is! Hosszútávon szeretném ha egyedi kezdolapot is össze tudna kattintani a user, de ez messze van. Most is létezik megoldás egyébként arra amit mondtál: egyszerűen a rendezés után kapott URLt bookmarkolja a user, mint ahogy a redditen is mukodik. Tudom nem annyira fancy, de ez is valami ;).

armegoszto.hu - közösségi akció megosztó oldal

(#41) Rimuru válasza ZsZso (#40) üzenetére


Rimuru
veterán

Oldalak kozotti navigacira nezz ra (browser history szempontbol).

Vigyázat, csalok!

(#42) ZsZso válasza Rimuru (#41) üzenetére


ZsZso
Közösségépítő

Köszi! :R Valóban nem okés a lapozás.

armegoszto.hu - közösségi akció megosztó oldal

(#43) zzolika válasza ruti (#25) üzenetére


zzolika
aktív tag

Valami nem jó az akció százalék számolásánál (gondolom automatán megy), ennél pl. https://armegoszto.hu/deal/354
18,861 Ft 28 240 Ft 100%-ot ír, ha a https://armegoszto.hu/deals/hot/2 oldalon nézem. A konkrét oldalon nem szerepel a %-os érték, esetleg ide is be lehetne tenni.

Próbáltam a visszajelzés űrlapon elküldeni, de nem sikerült. Csak az Ajjjjajjj, elég kínos, de valamilyen hiba jött elő hibaüzenetet kaptam.

szerk: #24-re akart válasz lenni

[ Szerkesztve ]

(#44) ZsZso válasza zzolika (#43) üzenetére


ZsZso
Közösségépítő

Oh, wow köszi. Épp most pirultam bele ahogy a logot néztem, hogy nem ment a feedback ha nem volt bejelentkezve a felhasználó. Ezek szerint Te voltál, nagyon szépen köszönöm, hogy itt jelezted a bibit, nem láttam volna meg magamtól.

Az említett hiba oka is meglett, javítottam a speciális esetet (18,861 Ft -nak mentettem el, de máshol valamiért nem jeleztem a tizedes vesszőt.) Nagyon furi, ránézek miért lehet.

A % -ot tényleg érdemes lenne a részletezőn is megjeleníteni. Ezt is mindjárt megoldom, holnapra már mind orvosolva lesz ha ügyes leszek.

Ezer hála meg még egy! :R

armegoszto.hu - közösségi akció megosztó oldal

(#45) Rimuru


Rimuru
veterán

Ha nem az ugras gombon nyomok ctrl+click-et akkor vagy csak simplan megnyitja az aktualis tabon vagy megnyitja az aktualis tabon es egy uj tabot is (kartyan beluli elemeket maskepp viselkedik).

Login page modal nem zarul be ha melle kattintok (lehet direkt ilyenre csinaltad de szerintem nem jo pattern).

Vigyázat, csalok!

(#46) ZsZso válasza Rimuru (#45) üzenetére


ZsZso
Közösségépítő

Köszi a feedbacket!

CTRL+ clicket életemben nem használtam, mindig középső gombozok, szerintem holnap meg is nézem mit lehet tenni az ügy érdekében. A Login észrevétel pedig abszolút jogos, ha van mégsem gomb, akkor tök mind1, hogy hogyan zárja be az ablakot. Köszönöm szépen! :R

[ Szerkesztve ]

armegoszto.hu - közösségi akció megosztó oldal

(#47) ruti


ruti
Közösségépítő

Zsolti, céges gépemen két napja Explorer és Firefox alatt nem töltődik be az oldal (full fehér képernyő), csak Edge-en. Változtattál valamit, ami okozhatja?
(Chrome nem támogatott, nem tudom csekkolni.)

Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>

(#48) ZsZso válasza ruti (#47) üzenetére


ZsZso
Közösségépítő

Hmm, nem tudom, júni 12 -kor ment fel az utolsó verzió. CTRL-SHIFT-R lehet megoldhatja, valami cache probléma lesz talán, de sajnos nem találkoztam még ilyennel, így nehéz lesz kinyomozni :(.

armegoszto.hu - közösségi akció megosztó oldal

(#49) ruti válasza ZsZso (#48) üzenetére


ruti
Közösségépítő

12-13-án hétvégén nem céges gépeztem, tehát simán lehet a 12-i update óta, csak én 14-én észleltem. Nem cache probléma.

Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>

(#50) Rimuru válasza ruti (#49) üzenetére


Rimuru
veterán

F12, network tab -> oldal ujratoltese

Vigyázat, csalok!

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.