"Néha mások életét élem, néha a magamét, néha meg csak képzelem az életet. Álmodozva élni jó."
Ez nagyon tetszik Talán mert kicsit magaménak is érzem...
jó kis "kiírommagambólamibennemvan" lett....
http://instagram.com/_doublez_
"Néha mások életét élem, néha a magamét, néha meg csak képzelem az életet. Álmodozva élni jó."
Ez nagyon tetszik Talán mert kicsit magaménak is érzem...
jó kis "kiírommagambólamibennemvan" lett....
http://instagram.com/_doublez_
"Talán pár ember értheti… főleg csirkék, gitáristenek, és hősök."
Lököttnek tartanak, mégis értem. Talán azért, mert nekem is vannak hasonló gondolataim, és sokmindent átéltem már.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
bakker, ha én le tudnám írni az ilyen gondolataimat... ugyanígy érthetetlenül, mégis értelmesen csaponganak azok is... de még mindig nincs meg a gondolatrögzítő készülékem
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
Leülsz, nem töprengsz. Hagyod, hogy elméd szárnyaljon, és ujjaid szabadon kalimpáljanak. Ennyi a titok.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
ez nálam nem így megy...
ülök és nézek ki a fejemből, olyan helyen, ahol senki nem zavar és ráérek (ez jellemzően egy Szeged-Kiskőrös távolsági járat, vagy a fürdőkád szokott lenni)
ekkor jönnek a gondolatok, de ilyenkor általában semmi nincs amivel rögzíthetném őket, illetve ha el is kezdeném leírni valahogy, akkor megszakadna a gondolatmenet és lőttek az egésznek
sajnos én ilyen "egymagos" vagyok, egyszerre egy dologra tudok koncentrálni... vagy nagyon elmélkedek és jó dolgok jutnak az eszembe, ilyenkor viszont minden más kizárva, vagy csinálok valami mást, de akkor meg nem jut elég agykapacitás az elmélkedésre
ritka kivétel volt ez az írás, de ez se közelítette meg magát az élményt és a gondolatokat, amik akkor születtek
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
fhojtoélmkkésojoéidrglkfglékméoőoeéljktkgooorijtzélkmésklélsthmééi5j ropij5éfklhmtélksrlksjkjáksélkfhtélshélrdkjlknfsa4s éuh49ojrngféntp84htntéla4téih4téééajtaőitjaijtigfuh39p4utg
Nekem ez lett belőle...
[ Szerkesztve ]
"We spared no expense"
a sok é betűdből én arra következtetek, hogy gyermekkorodban tűzoltó akartál lenni, de nem sikerült és ez frusztrál
a 4-esek pedig egyértelműen mutatják a problémákat a kutyád magánéletében
Sunshine 1 szó
Ennél értelmesebbet nem tudok hozzáfűzni. Kedvelem a cinikus embereket
EEE-> Erő, Erkölcs, Egyetértés. Since 1899...
Szerintem ezt ne erőltesd mert csúnyán mellélőttél mindkettővel..
"We spared no expense"
pedig a csillagok állása és az ősi kínai "lélekelemzés véletlenszerű billentyűleütésből UTF-8 kódolásban", amit egy 300 éves buddhista szerzetestől tanultam, azt mondják, hogy nekem van igazam
bejegyzés Omg