Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
Jól tudod, és én is ezt írtam le. (Első mondat és a második bekezdés első mondata.) Azt hiszem nem véletlenül lett Vakegérke a neved.

(#7) C4mp3r
Nem egy átlagos párttag. Az az ember a miniszterelnök-helyettes.(#12) Szatyor95
Egyetértek, máshogy kellene tanítani. Azt a könyvet is el kellene dobni a francba. Egy idézet az egyik erkölcstankönyvből:
"A fiatalok érzik, hogy nincs rend és közbiztonság körülöttük a világban. Erre jó példa, amikor a gyerekek csak kísérettel közlekedhetnek a lakásuk és az iskola között. Az egyház értéket, rendet, biztonságot nyújtó közösségével viszont kevesen keresik a kapcsolatot."(#15) bambano
A hittan oktatása nem állami, hanem egyházi feladat. Nincs igazam? Attól függetlenül, hogy az állam pumpálja a pénzt az egyházakba, az iskolákban semmi keresnivalójuk nincsen. Tudom, hogy mennyibe kerülnek ezek a szekták az adófizetőknek és ha lenne rá lehetőségem, elzárnám a pénzcsapot. Egy 8 fős csoportot heti 24 órában oktató hittantanár havonta több, mint 300 ezer forintjába kerül az államnak. -
Reinkz
senior tag
Én is így tudom h választható.
Ennek az lenne lényege hogy ne csupa tajparaszt emberrel legyél körül véve,
lényegtelen hogy mivel érik el erkölcs tan vagy hittan.vallás volt,van,lesz fogad el, senki nem kényszerít téged ahogy az iskolában sem fogják a gyerekeket innentől kezdve fölösleges ezt feszegetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- PlayStation 5
- Konteó topic
- További aktív témák...
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4060, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi