Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
SDDS22
tag
Sziasztok!
Hívő és gyerekfejjel szeretném megosztani a véleményem! Én annak idején 3 évig tanultam hittant és nem bántam meg!
Mondjuk valószínűleg hitoktatónk hozzáállása miatt volt hasznos (legalábbis nekem)! Ugyan hívő embernek tartom magam, de maximum papíron tartozom az egyházhoz! Hiszek a feljebb valóban, de nem tudom elfogadni azt a sok marhaságot amit az egyházak az emberek arcába nyomnak! Mindig is úgy tartottam hogy a teista hívó ugyanabban hisznek "csak másképp" ezen elméletemet egy híján minden ismerősöm cáfolja Allah-ra "mutogatva",és itt jöna kérdés: mit is jelent az Allah szó!? Na mindegy ez már személyes! Mindenesetre úgy gondolom hogy a hittan fontos lehet hisz a hit a történelmünk része, majd a gyerek eldönti hogy befogadja, elutasítja vagy (hozzám hasonlóan) szelektálja az információt! Azóta a volt iskolám katolikusra váltott, bár én inkább kaotikusnak nevezném! :/ Óriási a káosz, minden megvan tiltva, természetesen a vallásra hivatkozva. Még jó hogy elballagtam!Erkölcstan meg elkéne, nálunk (mármint gimiben) azért próbálnak ha nem is tantárgy szerűen, de próbálnak törekedni a helyes erkölcsi nevelésre! Persze ehez hozzáértő tanár (és befogadó diák) szükséges! Azt osztom hogy ezt tankönyvből nem lehet megtanulni (ugyanúgy ahogy mondjuk a nyelvet se, de azért ott is jó ha van támpontod) de vannak olyan "ajánlott" olvasmányok, neadjisten filmek (ha már az új generáció úgy sem olvas) amik segíthetik a haladást!
(A fent leírtak a saját véleményem tükrözik nem célom flame keltés és/vagy trollkodás!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Assetto Corsa EVO
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Intel találgatós topik
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 zsanér törött laptop
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mondjuk valószínűleg hitoktatónk hozzáállása miatt volt hasznos (legalábbis nekem)! Ugyan hívő embernek tartom magam, de maximum papíron tartozom az egyházhoz! Hiszek a feljebb valóban, de nem tudom elfogadni azt a sok marhaságot amit az egyházak az emberek arcába nyomnak! Mindig is úgy tartottam hogy a teista hívó ugyanabban hisznek "csak másképp" ezen elméletemet egy híján minden ismerősöm cáfolja Allah-ra "mutogatva",és itt jöna kérdés: mit is jelent az Allah szó!? Na mindegy ez már személyes! Mindenesetre úgy gondolom hogy a hittan fontos lehet hisz a hit a történelmünk része, majd a gyerek eldönti hogy befogadja, elutasítja vagy (hozzám hasonlóan) szelektálja az információt! Azóta a volt iskolám katolikusra váltott, bár én inkább kaotikusnak nevezném! :/ Óriási a káosz, minden megvan tiltva, természetesen a vallásra hivatkozva. Még jó hogy elballagtam!